Hangi altcoinler 2022 yılında piyasada dengeleri değiştirebilir?
Hangi altcoinler 2022 yılında piyasada dengeleri değiştirebilir?

Hangi altcoinler 2022 yılında piyasada dengeleri değiştirebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının sonlarına yaklaşırken altcoinler hız kesmeden yükselişe devam ediyor. Her geçen gün yeni bir coin yatırımcıların dikkatini çekerken yeni rekorlar belirleniyor. Geçen hafta boyunca, DOT (Polkadot) ve 1İNCH tokenleri, fiyatını neredeyse iki katı kadar artırdı. SAND oyun tokeni ile birlikte tarihi maksimuma ulaştı. Piyasa, GameFi, FinTech ve veri koruma sektörlerinde altcoin şirketlerini destekleyecek yeni bir kurumsal ve perakende yatırım dalgasına hazırlanıyor. Bu yazıda 2022 yılında piyasada dengeleri değiştirebilecek altcoinler yer alıyor.

Axie Infinity

Axie Infinity blockchain oyunu olarak yer alıyor. Pokemon çizgi film animesine dayanan Play-2-Earn tarzı oyun, dünyanın her yerinden bir oyuncularıyla fiyat rekorları kıran altcoinler arasında bulunuyor. Kasım ayının başlarında kripto para 142 dolar civarında işlem gördü, ancak sonraki 24 saat içinde düşüşe geçti.

Uzmanlar GameFi segmentinin 2022 yılına damga vuracağını söylüyor. Birkaç ay içinde AXC tokeninin 145 dolar ve üzerine geri dönebileceğinden eminler. Bu nedenle yatırımcılar şimdi de oyun projelerinin tokenlerini tercih edebilir.

TFL.io

GameFi dünyasında yeni bir sıçrama yapması bekleniyor. Holding True Group (büyük bir iGaming geliştiricisi) TFL’yi ayrı bir alana tahsis etti. Bunun bir parçası olarak Oyna-2-Kazan etkinlikleri ve NFT pazarı başlatılacak. Ekip ayrıca oyun endüstrisi için kendi oyun metaverse ve kripto cüzdanı ile ilgili çalışmalar yürütüyor.

Şirket, oyun endüstrisindeki birçok ödülün de onayladığı gibi, iGaming konusunda büyük bir deneyime sahip. Yeni tokenlerle güncellenmiş sitenin Kasım ayı içeriisnde yayınlanması bekleniyor. Bu nedenle yatırımcılar ve kullanıcılar TFL haberlerini takip ediyor ve resmi açıklamayı bekliyor. Topluluğun beklentisiyle bile kısa sürede birkaç kat artış gösterdi.

Celo

Gelecek vaat eden ve akıllı telefon sahipleri için kripto para birimini kullanmak için basit ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Ekosistem işlevi, telefon numaralarını ortak anahtarlar olarak kullanarak kripto ödemelerini kısa sürede gerçekleştirme imkanı tanıyor. Buna ek olarak  kullanıcılar kendi akıllı telefonlarını kullanarak cüzdandan cüzdana kripto para transferi yapabiliyor.

PoS algoritmasına göre uyarlanmış yerel CELO tokeni, işlem ücretlerini ve platform hizmetlerini ödemek için dahili bir ödeme olarak kullanılır. Şirket planları arasında önümüzdek aylarda stabil coin çıkartma planı da yer alıyor. Geliştiricilere göre, Celo ekosistemi özellikle az gelişmiş bir bankacılık sistemine sahip ülkelerde daha fazla önem arz edecek. Az gelişmiş ülkeler CELO’yu uluslararası işlemler için bir ödeme aracı olarak kullanacak ve stake işlemlerinden coin kazanabilecek.

AVAX

Avalanche blockchain teknolojilerinde bu seneye damga vuran alcoinlerden biri oldu. Avalanche’nin daha düşük gaz ücretleri topluluğun dikkatinden kaçmadı. Şirket, AVAX tokenlerini neredeyse hiçbir komisyon olmadan diğer kripto para birimleriyle değiştirmek için zaten üç blockchain geliştirdi. Şirket, gelecekte mevcut blockchainlerini sonsuz bir şekilde ölçeklendirecek algoritmalar geliştirmeyi planlıyor.

AVAX tokeni ayrıca ödeme aracı işlevine de sahip. Şirketin iddialı planları nedeniyle, yatırımcılar AVAX’ın fiyatını ileriye taşımaya devam ediyor. Avalanche tüm planları gerçekleştirebilirse, kriptonun fiyatının önümüzdeki yıl içinde artması beklenebilir.

SAND

2022 yılında dengeleri değiştirebilecek altcoinler arasında SAND de yer alıyor. Sandbox şirketinin yerel tokeni SAND; kullanıcıların arazi satın alabilecekleri, evler inşa edebilecekleri, kendi sanal mağazalarını, okullarını açabilecekleri ve gerçek kripto para satun alabilecekleri meta veri tabanında ödeme olarak kullanılıyor.

Ekim ayının son günlerinde ve Kasım ayının başlarında, SAND tokeninin değeri %10 yükseldi. Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’in Facebook’u yeniden markalaştırdığını ve Meta olarak yeniden adlandırdığını duyurmasından sonra metaverse projeleri yatıırmcıların büyük ilgisiyle karşılaştı. Uzmanlar, metaverse’in gelecek yıl popülerliğini daha da artıracağını düşünüyor. Bu sebeple önümüzdeki yıl tokenin fiyatı sıçrama yaşayabilir.

Gelecek 2022 yılı, GameFi sektörünün hızlı gelişiminin bir dönemi olması ve birçok metaverse projesinin damga vurması bekleniyor. Bu nedenle, birçok yatırımcı şu anda patlayıcı büyüme beklentisiyle şimdiden GameFi projelerine yatırım yapmaya başladı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Yıldırım mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin