Coinbase'in halka açılması ile Bitcoin fiyatı arasında nasıl bir ilişki var?
Coinbase'in halka açılması ile Bitcoin fiyatı arasında nasıl bir ilişki var?

Halka açılarak piyasayı kasıp kavuran Coinbase’in hisseleri ilk gün yüzde 10 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası Coinbase’in Nasdaq borsasındaki hisselerinin ticareti 381 dolarlık bir başlangıç ​​fiyatından başladı. Bu haberin yazıldığı an itibarıyla fiyat 400 doların üzerine çıktı.

İlk günde %10 artış

Coinbase’in doğrudan listeleme yoluyla piyasaya çıkışı, özellikle belirtilen hisse fiyatı hakkında gelişen raporlar ışığında, Çarşamba günü medyanın ilgisini çekti.

Coinbase’in 381 dolarlık ilk fiyatı, 99,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle açıldığı anlamına geliyor. Şu anda hisse senetleri 415 dolardan işlem görüyor.

Coinbase’in halka açılmasıyla Bitcoin ATH yaptı

Bu gelişme, Coinbase’in resmi olarak Ocak ayı sonlarında açıkladığı plan olan halka açık ilk çıkışında bir kilometre taşını işaret ediyor. Geçmişte diğer kripto merkezli firmalar halka açılmış olsalar da, Coinbase’in doğrudan listelemesi, ana akım yatırım firmalarının ve piyasa gözlemcilerinin ilgisini çeken tamamen yeni bir ölçek derecesi.

Perakende piyasası hizmet sağlayıcıları, ABD dışındaki yatırımcılar da dahil olmak üzere beklenen taleplerin bir kısmından yararlanmaya hazırlanıyor.

Bitcoin fiyatı da Çarşamba günkü doğrudan listeleme öncesinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.000 doların üzerine çıktı. Şu an Bitcoin fiyatı yaklaşık 63.680 dolar.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin