Hakem Arda Kardeş'lere kripto para cezası verildi! Derbiyi yönetmişti
Hakem Arda Kardeş'lere kripto para cezası verildi! Derbiyi yönetmişti

Hakem Arda Kardeş’lere kripto para cezası verildi! Derbiyi yönetmişti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NTV’nin haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), hakem Arda Kardeşler’e 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı. Cezanın sebebi ise Kardeşler’in para atışını sembolik bir Bitcoin madeni parası ile yapması…

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi futbol camiasını küçük düşürecek tutum sergilemesi suretiyle “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ye sevk edilen Kardeşler, 15 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırıldı.

Bitcoin ile para atışı yapmıştı

Spor Toto Süper Lig’in 36’ncı haftasında Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi konuk ettiği karşılaşmada hakem Arda Kardeşler, maç öncesinde para atışını sembolik bir madeni Bitcoin ile gerçekleştirmişti.

Kurula sevk edilen kulüplerden Demir Grup Sivasspor’a 32 bin, Yukatel Kayserispor’a 310 bin lira para cezası verildi.

Trabzonspor yardımcı antrenörlerinden Egemen Korkmaz, 3 resmi müsabakadan men cezasının yanı sıra 7 bin 800 lira para cezası aldı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin