Bu altcoin'de önemli gelişme
Bu altcoin'de önemli gelişme

Haftaya güncelleme alacak bu altcoin’de roketler ısınıyor! Yer yerinden oynayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Theta Network, NFT likidite madenciliği özelliğini birkaç gün içinde başlatmaya hazırlanıyor. THETA şu sıra pek çok kripto para biriminden daha iyi performans gösteriyor.

THETA, son birkaç gündür sosyal aktivitenin artmasıyla birlikte son zamanlardaki dip seviyelerinden toparlanmaya başladı.

THETA’da yüzde 10 artış geldi

Theta, merkezsiz bir video dağıtım ağıdır. Geliştiricilere göre, ağ, özel bir Blockchain üzerinde çalıştığı için kullanıcılar tarafından desteklenmektedir. Bu projenin değer önerisi, paylaşılan içerikten oluşan bir ağ ağı oluşturarak içerik sunumuyla ilgili maliyetleri azaltmaktır.

Başlangıçta bir ERC-20 tokeni olarak piyasaya sürüldü, ancak Theta 2019’dan beri ana ağında çalışıyor. Ekosistemin yerel kripto parası THETA, son 24 saat içinde değerine %10’dan fazla değer kattı ve bu da onu en iyilerden biri haline getirdi.

Lunar Crash’ten elde edilen verilere göre Theta Network’ün sosyal aktivite hacmi geçtiğimiz hafta %40’tan fazla arttı.

THETA’nın rallisi, daha geniş kripto para piyasasının son 24 saat içinde hafifçe geri çekilmesine rağmen gerçekleşti. Toplam kripto para piyasa değeri 1,7 trilyon doların altına düştü ve Bitcoin tekrar 36 bin dolar civarında işlem gördü.

THETA’nın devam eden rallisinin arkasındaki ana katalizör, beş gün içinde gerçekleşmesi beklenen TDROP lansmanı.

TDROP, Theta ekosistemi için NFT likidite madenciliği tokenidir ve Blockchain işlem hacimlerini ve güvenliğini teşvik etmek için THETA ve TFUEL tokenleriyle çalışmak üzere tasarlanmıştır.

THETA’nın teknik göstergeleri yavaş yavaş iyileşiyor

THETA/USD günlük grafiği, kripto paranın son haftalardaki düşük performansı sayesinde hala düşüşte. Bununla birlikte teknik göstergeler, kripto para biriminin performansı mükemmel olarak yavaş yavaş gelişiyor.

THETA analiz
THETA analiz

Şu anda THETA, 50 günlük hareketli ortalaması olan 4.20 $’ın altında 2.9770 $’dan işlem görüyor. MACD çizgisi, son düşüş performansının ardından nötr bölgenin altında. 39 RSI, THETA’nın hala aşırı satım bölgesinde olduğunu gösteriyor.

Ralli devam ederse, THETA gün sonundan önce ilk büyük direnç seviyesini 3,3 dolarda kırabilir. Genişletilmiş bir ralli olmadıkça, 4,02 dolardaki ikinci ana direnç seviyesi kısa vadede daha fazla yukarı hareketi sınırlamalı.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin