Genel piyasada son durum: Haftanın yıldızı bu altcoin oldu
Genel piyasada son durum: Haftanın yıldızı bu altcoin oldu

Genel piyasada son durum: Haftanın yıldızı bu altcoin oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aptos (APT), en iyi 100 kripto para birimi arasında haftalık ölçekte en iyi performansı gösteren altcoin oldu.

Haftanın sonunun gelmesiyle birlikte, Bitcoin kademeli olarak değer kazanmaya devam etti ve hafifçe geri çekilmeden önce 23.000 doların üzerinde birçok ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

OKB ve APT dışında çoğu altcoin günlük ölçekte yatay işlem gördü. İkincisi, son yedi gün içinde neredeyse üç haneli kazanımlar elde etti.

Merkeziyetsiz uygulama geliştiricisi Aptos Labs’in yerel tokeni APT, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru piyasaya sürüldü ve yoğun ilgi görmeye başladı. Güçlü bir topluluğa sahip olan tokenin önümüzdeki günlerde de yükselişini sürdürmesi bekleniyor.

Bitcoin yeni yıla nasıl başladı?

Bitcoin 2023 yılına ciddi kazançlarla başladı ve özellikle 2022’nin sonuyla büyük bir tezat oluşturuyor. Kripto para birimi yeni yıla 16.500 dolardan girdi ve 17.000 doları geri kazanması yaklaşık bir hafta sürdü.

Varlık önümüzdeki iki hafta içinde patladığında, bunun önemli bir kırılma çizgisi olduğu ortaya çıktı. Bu, Aralık ayından bu yana ilk kez 20.000 doların üzerine çıkmasıyla sonuçlandı, ancak BTC yalnızca tırmanmaya devam etti.

Varlığın şimdilik en yüksek seviyesi 23.400 dolar bandı gibi görülüyor. Bu artış, BTC’nin Eylül başından bu yana en yüksek fiyat etiketini göstermesine yardımcı oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin