Haftanın yıldızı bu altcoin olabilir, neden mi?

Haftanın yıldızı bu altcoin olabilir, neden mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıklar uzun süredir düşüş sürecini sürdürdü. Bitcoin önderliğinde aşağıya yönlü hareketler bir türlü bitmedi. Korku endeksi dip seviyelerde gezdi. Yatırımcıların endişesi ve korkusu bir hayli arttı. Ancak geçtiğimiz hafta ve hafta sonu daha ılıman bir görüntü oluştu. Özellikle BTC’nin yatay izlemesi altcoinlerin daha çılgın hareketler yapmasını sağladı. Bu süreç içinde yüzde 50-60 artışlar gözükmese de hafif kıpırdanmalar yaşandı. Bu hafta ise bir altcoin için pozitif şeyler söyleyebiliriz.

Majör altcoinler her düşüş sonrası daha iyi tepki verebiliyor. Özellikle ilk 50 ve ilk 30 içinde yer alan kripto varlıklar toparlanma sürecini çabuk geçirebiliyor. Cardano’da bunlardan biri. Ancak ADA coin için açıklanan yol haritası daha fazla etki gösterdi. Ekibin bir parçası haline gelen Charles Hoskinson, paylaştığı yol haritası sayesinde varlığın yükselişini sağladı. Altcoin bu hafta yeni bir yükselişe daha imza atabilir.

Altcoin için yükseliş kapıda olabilir

Altcoin için yükseliş kapıda olabilir

Cardano’nun yerel kripto para birimi ADA, 16 Ocak Pazar günü %10’dan fazla kazanç elde ederek hafta sonu tekrar faaliyete geçti. Bununla Cardano, ilk beş kripto listesinde bir kez daha yerini aldı. Gelen haberlerle birlikte yeniden yükseliş emaresi gözüktü. ADA topluluğu ise yükselişten memnun. 

ADA, 17 Ocak Pazartesi gününe ise yine hızlı başladı. %11.7 artışla 1.54 dolar fiyatına ulaştı. Piyasa değeri ise 50 milyar dolarlık barajı geçti. Cardano’daki son fiyat artışı, güçlü işlem hacimlerinin ardından ve bu hafta yapılacak Sundae Swap’tan hemen önce geldi. Messari’den gelen verilere göre, Cardano blok zinciri, Ethereum’u geride bırakan en yüksek ikinci ağ etkinliğine sahip. 

Haftalık grafikte ise yüzde 30’u aşan bir iyileşme altcoin için yaşanıyor. Diğer yandan bir önemli gelişme ise, 13 Aralık – 13 Ocak arasında Cardano blok zincirinde 70 yeni akıllı sözleşmenin başlatılmış olması.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin