Haftanın yıldızı bu 3 metaverse coin oldu! Yukarı hareketler kalıcı olacak mı?
Haftanın yıldızı bu 3 metaverse coin oldu! Yukarı hareketler kalıcı olacak mı?

Haftanın yıldızı bu 3 metaverse coin oldu! Yukarı hareketler kalıcı olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen haftadan bu yana, kripto piyasası önemli bir gelişmeye tanık oldu ve büyük kripto para birimleri güzel kazançlar sağladı. Ayrıca, DOGE ve SHIB gibi meme kripto paralar bu rallinin yıldızlarıydı ve yükseliş eğilimi metaverse coinlere doğru kaymış gibi görünüyor.

Küresel kripto piyasa değeri, dünden bu yana %0,01’lik mütevazi bir artışla şu anda 1.02 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. Bu arada, son 24 saatteki kripto piyasası hacmi %3,36 artışla 85.38 milyar dolara ulaştı.

Piyasa liderleri:

Bitcoin şu anda %0,46 kayıpla 20.712 dolardan el değiştirirken, ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum(ETH), %1,58 düşüşle 1.595 dolardan işlem görüyor.

Metaverse coinler yükseliş rallisinde!

Sandbox (SAND)

SAND fiyatı, 25 Ekim’de uzun zamandır hareket ettiği düşen kama modelinden yukarı yönlü bir çıkış sağladı. İyileştirme piyasası senaryosu ile uyumlu bu yükseliş teknik kurulumu, altcoin’i daha da yükseltti.

SAND/USDT, son beş günde %18,8’lik bir kazanç sergiledi ve 0,974 dolara ulaştı. Ancak, kısa vadeli yatırımcılardan gelen kâr rezervasyonu, 0,922 dolar direncinde daha yüksek bir fiyat reddine neden oldu.

Yazının yazıldığı an itibariyle, metacoin 0,90 dolardan işlem görüyor, ancak yükselişine devam etmeden önce 0,856 dolar seviyesini tekrardan ziyaret edebilir.

Decentraland (MANA)

MANA/USDT çifti, SAND ile benzer bir davranış sergiledi ve birikmiş yükseliş momentumunu serbest bırakarak aşağı eğimli bir trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma gerçekleştirdi. Böylece, günlük grafik U şeklinde bir toparlanma gösteriyor ve geçen haftadan bu yana %17’lik bir kazanç kaydetti.

Yazım sırasında, altcoin 0,7 dolardan işlem görüyor ve son zamanlarda 0,678 dolarlık yerel direnci kırdı. Alıcılar yeni kazanılan bu desteğin üzerinde kalmayı başarırsa, MANA fiyatı kısa vadede 0,75 doları geçebilir.

Axie Infinity (AXS)

25 Ekim’de AXS fiyatı 8,3 dolarlık destekten toparlandı ve %22 yükselerek düşüş trend çizgisine ulaştı. Bununla birlikte, uzun vadeli direnç trend çizgisinde uzun fitil reddetme mumu, başka bir düşüş eğilimine işaret ediyor. Satış baskısı devam ederse, fiyat 8,3 dolarlık desteği yeniden test edebilir. Bu nedenle, AXS fiyatı, sürekli bir toparlanma elde etmek için direnç trend çizgisini geçmelidir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin