featured

Haftanın kazananları: Bu hafta kripto para piyasasında en çok kazanan 5 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BeInCrypto, bu haftanın kripto piyasasında özellikle 26 Mayıs’tan 3 Haziran’a kadar en çok artış gösteren beş altcoini inceliyor. Altcoin terimi, Bitcoin (BTC) dışındaki kripto para birimlerini ifade eder. Bu yükselişteki altcoinler, bu hafta en çok kazananlar olarak kripto haberlerini ve kripto para piyasası spot ışıklarını çaldı:

  1. Injective (INJ) fiyatı yüzde 27,88 arttı
  2. Quant (QNT) fiyatı yüzde 21.46 arttı
  3. XDC Network (XDC) fiyatı yüzde 17.13 arttı
  4. Aptos (APT) fiyatı yüzde 13.82 arttı
  5. The Graph (GRT) fiyatı yüzde 13.56 arttı

Injective (INJ) yükselen altcoinlere öncülük ediyor

INJ fiyatı yılın başından bu yana önemli ölçüde arttı. Bu artış beş dalgalı yukarı yönlü hareketin (beyaz) bir parçası olabilir. Eğer öyleyse, INJ şu anda beşinci ve son dalgadadır. Teknik analistler Elliott Dalga teorisini, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini belirlemek için bir araç olarak kullanır ve bu da bir trendin yönünü belirlemelerine yardımcı olur.

Sayım doğruysa, INJ fiyatı 11 ya da 14,30 dolara yükselebilir. Hedefler, birinci ve üçüncü dalgaların 1:0,618 ve 1:1 uzunluklarının birleşimiyle bulunur. Mevcut kanaldan bir kopuş, yükseliş görünümünü teyit edecektir.

altcoin
Kaynak: TradingView

Bu yükseliş INJ fiyat tahminine rağmen, 4,54 dolar (kırmızı çizgi) seviyesindeki birinci dalganın altına düşülmesi trendin düşüş eğiliminde olduğu anlamına gelecektir. Bu durumda, fiyat 2,50 dolara düşebilir.

Quant (QNT) fiyatı direnci temizliyor

QNT altcoin fiyatı şubat ayının başından bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşmüştü. Bu düşüş 26 Mayıs’ta 96,50 dolara kadar geriledi. Ancak, fiyat iki gün sonra çizgiden çıktı ve bu da düzeltmenin tamamlandığını gösteriyor.

altcoin
Kaynak: TradingView

Artış devam ederse fiyat bir sonraki direnç noktası olan 155 dolara yükselebilir. Ancak, fiyat direnç çizgisinin altına düşerse, 70 dolara kadar bir düşüş yaşanabilir.

XDC Network (XDC) fiyat tasarrufu dağılımı

XDC altcoin fiyatı, Aralık 2022’den bu yana yükselen bir destek çizgisi boyunca arttı. Bu artış Mart 2023’te 0,047 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaştı. Fiyat o zamandan beri düştü ve mayıs ayında çizgiden kopmuş gibi görünüyordu. Ancak, kısa bir süre sonra yukarı doğru bir hareket izledi ve fiyat çizgiyi geri aldı ve 0,042 dolar direnç alanına ulaştı.

altcoin
Kaynak: TradingView

Fiyatın çizgide sıçraması veya altına düşmesi gelecekteki eğilimi belirleyecektir. Bir sıçrama, 0,042 dolar alanının tekrar test edilmesine yol açarken bir arıza 0,026 dolara düşebilir.

Altcoin Aptos (APT) fiyatı direnci kırabilir!

APT fiyat analizi ocak ayından bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Aşağı yönlü hareket 12 Mayıs’ta 7,70 dolara kadar geriledi. Ancak, fiyat daha yüksek bir düşük seviye yarattı ve şu anda çizgiden çıkma sürecinde. Başarılı olması halinde, bu durum 13,20 dolarlık bir sonraki dirence doğru keskin bir artış başlatabilir.

altcoin
Kaynak: TradingView

Fiyat çizgiden çıkarsa, 13,50 dolarlık bir sonraki dirence doğru bir artış gerçekleşebilir. Ancak, reddedilir ve 8 dolar destek alanının altında kapanırsa, APT fiyatı 4,50 dolara düşebilir.

GRT yükselişini sürdürüyor…

GRT fiyatı 7 Şubat’tan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Bu düşüş 10 Mart’ta 0,10 dolara kadar geriledi.

Kaynak: TradingView

Fiyat, azalan direnç çizgisini temizleyemediğinden beri birkaç kez sıçradı. Daha yakın zamanda, 1 Haziran’da reddedildi (kırmızı simge). Fiyat kırılırsa bir sonraki dirence 0,175 dolara yükselebilir. Ancak, reddedilme devam ederse, 0,110 dolar alanına bir düşüş gerçekleşebilir.

beincrypto.com

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin