Olumlu faiz kararından sonra piyasa bir kez daha yükselişe geçti

Haftanın ikinci günü kripto piyasası için nasıl başlıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), son zamanlarda 19.200 dolar seviyesine yakın oldukça dar bir aralıkta işlem görüyor. İyice sıkışan bir yapı oluşturan BTC, henüz yönünü tayin etmedi. 

Bitcoin fiyatı 19.200 dolar civarında mücadele ederken Bitcoin madencileri ise endişeli. Sebebi ise artan enerji maliyetleri…

Enerjinin bir sorun teşkil etmesinden dolayı, dünyada genel bir sıkıntı oluşması normal karşılanıyor. Ancak yatırımcılar kripto piyasasında artık bir hareket bekliyor.

Kripto piyasası gün başlangıcını nasıl yaptı?

25 Ekim Salı günü Bitcoin fiyatı, 19.700 dolarlık direnç noktasında reddedildikten sonra hafif bir düşüş düzeltmesi gösterdi. Buna karşılık, Ethereum 1.335 ila 1.360 dolar arasında dar bir ticaret aralığında kaldı.

Büyük kripto para birimleri, 932 milyar dolarlık küresel kripto piyasası değeri ve 513 milyar dolarlık ticaret hacmi ile dar ticaret aralıklarını koruyarak yatay işlem görüyor. Kripto piyasasının bu dar alanda sıkışması alternatif varlıkların hareketlerini bir nebze kısıtlıyor.

Güne kazançlı ve kaybeden olarak başlayan varlıklar

Asya seansıyla beraber kripto piyasası günün erken saatlerinde açıldı. Asya bölgesinde en iyi performans gösterenler Klaytn (KLAY), Axie Infinity (AXS) ve Toncoin (TON) oldu. Klaytn (KLAY) %11’den fazla artışla 0.20$’a yükselirken, AXS yaklaşık %6 artışla 9.20$’a yükseldi. Aynı zamanda, TON son 24 saat içinde %5’ten fazla artışla 1.49$’dan işlem gördü.

Kripto piyasasında düşüş yaşayanlarda dikkatleri Aave çekti. Son 24 saat içinde, The Trust Wallet Token’ın (TWT) fiyatı %5’ten fazla düşüşle 1,04$’a geriledi. Aave’nin (AAVE) fiyatı %4’ten fazla düşüşle 83$ civarında kaldı. Robinhood listelemesi sonrasında eski fiyatına hemen hemen gelmiş oldu.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin