Haftanın en iyi performansını gösteren 3 altcoin

Haftanın en iyi performansını gösteren 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, çoğu kripto trader’ı ve yatırımcısı için alıngan ve zorlu oldu. Son iki haftadır insanlar resmen psikolojik bir sınavdan geçti. Şimdi ise yaraların daha çok sarıldığını görebiliyoruz. Bu anlamda 3 altcoin öne çıktı.

Piyasa neredeyse her hafta çoğu altcoin’in fiyatını haftalık düşük seviyelerine gönderen kötü haberlerle sarsıldı. Son zamanlarda, birçok altcoin tarafından sergilenen fiyat hareketi, birçok altcoin hayatta kalmak için savaşırken sorunlu olmuştur. 

FTX destanının ve dahil olan diğer büyük yatırımcıların Domino etkisi, piyasa önceki haftalardan sonra henüz büyük bir hamle yapmadığı için piyasayı durma noktasına getirdi. İşte hafta boyunca daha iyi performans gösteren ilk 3 altcoin.

Litecoin fiyatı

Mevcut piyasa belirsizliği, tüccarların ve yatırımcıların altcoin satın alma konusunda tereddüt etmelerine neden oldu çünkü bunların yakın zamanda değer kazanacağının garantisi yok. LTC, geçtiğimiz haftalarda ve günlerde kendisini bir stand-up sanatçısı olarak gösterdi.

LTC’nin günlük grafikteki fiyatı, bu ayı piyasasında gelişmeye devam eden büyük kripto projelerini etkileyen piyasa belirsizliğine ve daha fazla FUD (belirsizlik ve şüphe korkusu) devam etmesine rağmen yükseliş gücü gösterdi.

Curve fiyatı

Altcoin fiyatı, günlük düşük seviyesi olan 0,4 $’dan sıçradıktan sonra 0,65 $ desteğinin üzerinde işlem gördüğünden, CRV fiyatı günlük zaman diliminde oldukça güçlü olmaya devam etti.

CRV’nin fiyatı, 50 ve 200 EMA’nın altında 0,7 dolardan işlem görüyor. CRV fiyatı için bu bölge direnç görevi görüyor. 

Zcash fiyatı

Son altcoin ise Zcash. Fiyat, günlük düşük seviyesi olan 30$’dan sıçradıktan sonra 40$ desteğinin üzerinde işlem gördüğünden, ZEC fiyatı günlük zaman diliminde oldukça güçlü olmaya devam ediyor.

ZEC’in fiyatı, 50 ve 200 EMA’nın altında 42 dolardan işlem görüyor ve ZEC fiyatı için direnç görevi görüyor. 49$ ve 70$ fiyatları bu seviyelerdeki fiyatlara karşılık geliyor ve direnç görevi görüyor. ZEC fiyatının daha fazla rahatlama belirtisi için bu bölgeyi kırması gerekiyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin