Haftanın en çok kazanan tokeni ralliye devam edecek mi?
Haftanın en çok kazanan tokeni ralliye devam edecek mi?

Haftanın en çok kazanan tokeni ralliye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Filecoin, yüksek profilli bir ortaklık haberini duyurmasının ardından son birkaç gün içinde kazançlarını artırdı. 27 Temmuz’da yayınlanan bir tweet’te Filecoin Foundation, Harvard Üniversitesi Kütüphane İnovasyon Laboratuvarı’nı (LIL) desteklemek için ayrıntıları doğruladı.

FIL’deki yükselişle birlikte sosyal medya duyarlılığı da arttı. Sonuç olarak token, geçtiğimiz hafta %80’e varan bir yükseliş yaşayarak haftanın en çok kazananı oldu. Zirvede, FIL 31 Temmuz’da 9,8 dolara kadar çıktı ancak o zamandan beri 7,97 dolara düştü.

Filecoin’de son gelişmeler

LIL, merkezi olmayan ve açık web teknolojilerinin insan bilgisinin keşfini ve korunmasını nasıl geliştirebileceğini keşfedecek.

Duyuruda, FFDW Başkanı Marta Belcher şunları söyledi:

“FFDW’nin misyonu, insanlığın en önemli bilgilerini korumaktır. Bu işbirliği, Kütüphane İnovasyon Laboratuvarı’nın merkezi olmayan teknolojilerin kritik verileri korumaya yönelik gerçek dünyadaki zorlukları nasıl çözebileceğini keşfetmesine olanak tanıyacak. Kütüphane’nin ‘Açık Bilgiyi Demokratikleştirme’ programını desteklemekten heyecan duyuyoruz.”

Bu güncelleme, piyasa hissiyatında genel bir yükselişe yol açtığı için Filecoin için aktiviteyi hızlandırdı. Verilere göre, Filecoin kısa süreliğine de olsa ciddi kazançlar elde etti ve en iyi 100 kripto birimi arasında yer alarak haftanın en çok kazananı oldu. İlginç bir şekilde, sosyal katılımlar da 13.86 milyona yükselerek büyüme gösterdi.

Tokenin sosyal hakimiyeti de araştırıldı. Metrik, fiyat artışının başlamak üzere olduğu 26 Temmuz’da %2,62 ile en yüksek noktasına ulaştı. Filecoin’in yükselişi birçok kişinin dikkatini çekti ancak tokenin bu ivmeyi daha fazla taşıması beklenmiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin