Bu haftanın en dikkat çeken 5 kripto para haberi
Bu haftanın en dikkat çeken 5 kripto para haberi

Bu haftanın en dikkat çeken 5 kripto para gelişmesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında hareketli bir hafta sona eriyor. Peki bu hafta Kripto Para Haber okuyucuları en çok hangi haberleri okudu? Listemize göz atın.

1- Binance’ten gelen yeni listeleme bu meme coin’de fiyatı uçuracak mı?

Binance, BABYDOGE’un nasıl satın alınacağına dair bir kılavuz yayınladı. Gelişme, meme coin’in yakında Binance’de listelenebileceğine dair söylentilere ve spekülasyonlara yol açtı. Bu gerçekleşirse token’in değerine sağlam bir artış getirebilir.

Haberin ayrıntıları için buraya tıklayınız.

2- Shiba Inu’nun uzun zamandır beklenen katalizörü geldi! Bir sonraki durak 0,0001 dolar mı?

2020’deki pandemi döneminden beri hisse senetlerinin iyi bir performans gösterdiğini mi düşünüyorsunuz? Kripto para birimi alanına bir göz atmanızı öneriyoruz. S&P 500’ün %100’lük kazancı çok büyük olsa da dijital paraların toplam değeri %1200 arttı.

Bitcoin ve Ethereum, son iki yılda kripto piyasa değerindeki bu nominal artışın önemli bir bölümünü oluştursa da, dijital para arenasına bireysel ilgiyi çeken asıl varlıkların başında Shiba Inu geliyordu.

Haberin ayrıntıları için buraya tıklayınız.

3- Dakika 1 gol 1: Shiba Inu, Metaverse kullanıcısını ömür boyu banladı! Sebebi ne?

Shiba Inu (SHIB) Metaverse geliştiricileri tarafından yayınlanan bir açıklamaya göre, projenin Metaverse arazisini kullanarak gamalı haç çizen bir kullanıcının cüzdan adresi kara listeye alındı.

Haberin ayrıntıları için buraya tıklayınız.

4- Shiba Inu 73 günlük modeli sonlandırıyor: İşte SHIB için beklenen senaryo!

Shiba Inu direnç çizgisiyle oluşturduğu 73 günlük modeli sonlandırmak üzere. SHIB, 13 Şubat’tan bu yana alçalan bir direnç çizgisini takip ederek düşüyor. Bunu yaparken, en son 12 Nisan’da olmak üzere 0,000022 dolarda üç kez sıçradı. Bu da alçalan direnç çizgisine doğru yukarı doğru bir hareket başlattı.

Çarşamba günü erken saatlerde 159 milyon SHIB’lik tek bir transfer de dahil olmak üzere geçen hafta 1,2 milyar Shiba Inu tokeni yakıldı. Shiba Inu yakımlarını izleyen Shibburn’den elde edilen veriler, toplam 84 işlemde çıkmaz adreslere toplam 1,2 milyar SHIB gönderildiğini ortaya koydu. Bu da SHIB fiyatının yükselmesini sağlayabilir.

Haberin ayrıntıları için buraya tıklayınız.

5- Güçlü altcoin’den %50 yükseliş sinyali geldi! “Boğa çekici” modeli görüldü

Analistlere göre Cardano fiyat hareketi devasa bir boğa rallisi için hazırlanıyor olabilir.

Cardano fiyatı, bu hafta kripto para birimleri arasında en uygun grafiklerden biri olarak yorumlanıyor. Pazartesi günü, ayılar Cardano fiyatını 0,88 dolardan beklenen bir arz bölgesine itti. Boğalar bu fırsatı çabucak değerlendirdi ve indirimli ADA fiyatını satın aldı.

Haberin ayrıntıları için buraya tıklayınız.

Kripto para piyasasına dair son gelişmelerden anında haberdar olmak için Kripto Para Haber’i takipte kalın! Tüm okuyucularımıza şimdiden iyi bir hafta dileriz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin