Gala coin

Haftalık yüzde 135 yapan Gala coin hakkında bilmeniz gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasa değeri, 6 Ocak’taki son wMarket raporundan bu yana 40,15 milyar dolarlık net giriş gördü. Şu anda 812,66 milyar dolardan %4,9 artışla 852 milyar doların üzerine çıktı.

Bu haftanın en iyi başlangıçlarından birini de Metaverse tokenleri yaptı. Bunların başında ise Gala coin geliyor. Hem günlük hem haftalık grafik olarak ciddi bir ivmelenme yakalayan kripto para yatırımcısına büyük kazanç sağladı.

İlk 100 kripto para birimini baz aldığımızda Gala coin, en iyi performans gösteren oldu. Son 24 saatte %70’den fazla arttı. An itibariyle 0,04165 dolara çıkarak bugünün en yüksek seviyelerden birine imza attı.

Artışın en büyük sebebi ise proje, Hollywood A-lister’ları ile ortaklıkları ve mobil oyunlara geçişini duyurması oldu.

Gala coin haberleri

Metaverse projesinde artışın arkasında birçok haber yatıyor. Yukarıda bahsettiğimiz gelişmelerin yanında birçok farklı haberde geldi. Gala coin fiyatındaki büyük çıkış, ekosistemin geliştirme ekibinin The Rock ile duyurduğu stratejik bir ortaklığa bağlanabilir. 

Ekip aynı zamanda, Twitter Spaces aracılığıyla topluluk katılımını teşvik ederken iş modelini değiştirmek için gece gündüz çalışıyor.

Çevrimiçi yayınlanan bir Discord konuşmasının ekran görüntüsünde Gala, film kolu için stratejisini paylaştı. Gala şu anda Amerikalı aktörler Dwayne Johnson, Chris Rock ve Mark Wahlberg ile iki film üzerinde çalışıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin