Haftalık kripto analizi: Bitcoin’in 60K mücadelesi sürerken SHIB yüzde 20 arttı
Haftalık kripto analizi: Bitcoin’in 60K mücadelesi sürerken SHIB yüzde 20 arttı

Haftalık kripto analizi: Bitcoin’in 60K mücadelesi sürerken SHIB artışta

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir hafta sonu klasiğini daha kripto piyasası yaşıyor. Coin360 ısı haritasına baktığımızda varlıkların çoğunluğu kırmızı. ENJ, SHIB gibi bazı varlıklar öne çıkarken çoğunluğu düşüş yönünde ilerliyor. Haftalık kripto analizi için öne çıkan yine Bitcoin oldu. Peki ne zaman BTC hareket edecek? Düşüş devam edecek mi? Tüm detaylar yazının içinde…

Bitcoin ve türevleri yine hafta sonu moduna geçiş yaptı. Cansız hareketler gelirken düşüşler kısmi olarak yaşanıyor. BTC.d baskınlığı ile altcoinlerin çoğunluğu eziliyor. Neredeyse yüzde 1’lik artış gösteren BTC.d yüzde 43.07 civarında dolaşıyor. Bu da Bitcoin düşüşünü altlara sert yaşatıyor.

22 Ekim’den bu yana Bitcoin ara ara düzeltme yaparak düşüş sergiliyor. Yeni ATH yaptıktan sonra günlük mumların çoğunluğu kırmızı olması dikkat çekici. Bu süreçte 64.000 doların altında kalan BTC, 58.000 dolara kadar kayıp yaşadı. Boğalar mücadele gösterse de yeteri kadar Bitcoin tepki veremedi. En pozitif göstergesi ise Bitcoin’in aylık kapanışı 60K üzerinde yapması oldu. Bitcoin için 62.500 ve 63.500 dolar kritik nokta. Buralarda günlük kapanış yükselişi tetikleyebilir.

Kaynak: Coin360

Ethereum düşüşte: ENJ, MANA, SHIB, LRC çıkışta

Altcoinlerin lider para birimi Ethereum, ATH yaptıktan sonra bir miktar geri çekildi. Bitcoin’e bağlı olarak aşağı yönlü hareketler gösterdi. Günlük yüzde 2’lik bir kayıp yazdı. Haftalık kripto analiz içinde ise yüzde 10’luk zaman zaman değer kazandı.

Bugünün kazandıran varlıkları ise LRC, SHIB, MANA ve ENJ oldu. Shiba Inu’da Kraken haberi topluluğu hüsrana uğradı. Kraken borsası listeleme sinyali verse de bunun için zamanın olduğunu belirtti. Bu da varlığın geri çekilmesine neden oldu. Ancak bugün anlık yüzde 20’ye sıçrayışa imza attı.

Metaverse coinleri ENJ ve MANA ise halen fiyatlanmaya devam ediyor. Bugün Enjin coin için hedef 4 dolar üstü olabilir. Piyasa geneli cansız olsa da ENJ kendi başına ilerleyebileceğini gösterdi. LRC ise son 7 gün içinde %110’dan fazla artış yaparak dikkatleri üzerine çekti.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Nilüfer mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin