Haftalık kapanış öncesinde Bitcoin ve türevleri ne durumda?

Haftalık kapanış öncesinde Bitcoin ve türevleri ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in 11 Kasım 2022’de iflas başvurusunda bulunmasının ardından yüz milyonlarca dolarlık Ethereum tabanlı token FTX cüzdanından çekildiği yaygın olarak bildirilmişti. Ayrıca, 333 milyon dolarlık FTX ile ilgili Bitcoin de bir şekilde ortadan kayboldu. Bir noktada, FTX en parlak döneminde 3,3 milyar dolar değerinde Bitcoin’e sahipti. Ancak 7 Kasım 2022’de borsa 0,25 Bitcoin tutabildi.

FTX hakkında bu şekilde gelişmeler devam ederken Bitcoin ve türevleri haftanın son gününde daha pozitif kalabildi. Ancak yatırımcı iyileşme için fazlasını bekliyor.

Bitcoin ve türevlerinde son durum

Kırmızıdaki BTC ve ETH fiyatları, altcoinlerin çoğunda güçlü bir satış baskısını koruyor. Ayrıca, küresel kripto piyasası, son 24 saatte %1,05’lik bir kayıp göstererek Pazar günü 822 milyar dolarlık değere sahip.

Toplam kripto piyasası hacmi dünden bu yana %20,28 artarak 42,17 milyar dolara ulaştı. Şu anda, DeFi’deki toplam hacim 3,55 milyar dolar ve bu, toplam kripto pazarının 24 saatlik hacminin %8,41’ini oluşturuyor.

İlk 100 içinde yer alan varlıklar

En değerli 100 para birimi arasında son 24 saatte %7,72 ile en yüksek kazancı 44,08 dolarla GMX oldu. GMX ise %2,42 artışla 13 dolarla Solana (SOL) takip ediyor. Tersine, en çok kaybedenler arasında sırasıyla %10,55 ve %7,48 düşüşle 1,98 Dolar ile Trust Wallet Token ve 0,2275 Dolar ile Chiliz (CHZ) yer alıyor.

Bitcoin ve Ethereum fiyatı

Bitcoin’de yaklaşık iki hafta boyunca özensiz fiyat hareketi var. 4 saatlik zaman çizelgesi tablosunda ters bir flama modelinin oluştuğunu ortaya çıkardı. Bu nedenle, düşüş eğilimi, fiyat destek trend çizgisini kırdığında satış momentumunun tazelendiğini gösterir.

Ethereum 4 saatlik zaman çerçevesi grafiği, azalan üçgen deseninin bir ders kitabı örneğini gösterir . Bu düşüş aynı zamanda satıcıların boyun çizgisi desteğinin kırılması üzerine hakim olan düşüş trendini uzatmasına yardımcı olur.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin