featured

Haftalık inceleme: NFT’lerde son durum ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT’ler, gaftaya durgun bir başlangıç yaptı. Ancak haftanın diğer günlerinde, daha hareketli zaman geçirdi. NFT pazarındaki önemli bir oyuncu yeni bir finansman turu sağladı, Çinli teknoloji devi Baidu NFT’leri piyasaya sürüyor ve P2P dosya paylaşımındaki eski bir yüz geri dönüyor.

NFT alanında bu hafta son günler daha çok hareketli geçti. Hadi bu haftanın özetine göz atalım.

Yuga Labs, CryptoPunks ve Meebits’i Satın Aldı

Bored Ape Yacht Club yaratıcıları Yuga Labs, Larva Labs ile Yuga’nın NFT alanındaki en büyük iki projesi olan CryptoPunks ve Meebits’i satın alacağına dair ortak bir duyuru yayınladı. Haftanın en büyük hikayesi  ise bu oldu.

Anlaşmayla ilgili şartlar açıklanmadı. Yuga’nın bu projeleri güvence altına almak için büyük bir çek yazmaya istekli olduğunu varsaymak güvenlidir ve Yuga’daki ekip, bireysel Punk ve Meebit sahiplerine, kendilerinden para kazanma haklarının verilmesine izin vermeyi planladıklarını zaten belirtti. 

Baidu’nun Yeni NFT Girişimi

Çinli internet ve teknoloji canavarı Baidu, son birkaç gün içinde 20.000 NFT dağıtıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde birkaç bin avatar NFT’nin piyasaya sürülmesi bekleniyor. NFT’ler, Baidu’nun kendi ‘Süper Zincir’ özel blok zinciri ağında yayınlanıyor. Baidu, Çin’de sahip oldukları blok zincirinin kendi genel beta sürümünü yayınlayan ilk şirket.

Immutable X, Son Finansman Turunu Güvence Altına Aldı

Avustralya merkezli NFT girişimi Immutable X, Singapur’un devlete ait yatırım şirketi Temasek’in öncülük ettiği C Serisi bir turla 200 milyon dolarlık finansman sağlayarak en son finansman turunu güvence altına aldı. Finansman, firma için 1 milyar doların kuzeyinde bir değerleme ayırdı. Onu bir ‘tek boynuzlu at’ olarak sağlamlaştırdı. Immutable, oyun NFT alanında güçlü bir yer edindiği için GameStop’un beğenileriyle ortaklık kurdu.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin