featured

Haftalık bazda yüzde 10’luk yükseliş Bitcoin için artık bu seviyelerin hayal olmadığını gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, geçen haftanın en düşük seviyelerinden bu yana güçlü bir yükseliş yaşadı. Ralli duygusu son birkaç saat içinde azalırken, kripto para birimi hala geçen haftanın ortasına göre %10’un üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin yakında kilit direnci aşabilir

Analistler, son zamanlardaki fiyat zayıflığına rağmen daha fazla kazanımın ufukta olduğundan eminler.

Önde gelen analistler, Bitcoin’in şu anda teknik analizde “bayrak” olarak bilinen şeyle işlem gördüğünü düşünüyor.

Önde gelen bir analist olan CryptoDog, geçtiğimiz günlerde aşağıda görülen grafiği paylaştı. Grafik, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde geçen haftanın en düşük seviyelerinden yükseliş eğilimi gösterdiği için 20.000 doların üzerine çıkabileceğini gösteriyor.

https://twitter.com/TheCryptoDog/status/1338617948223623170?s=20

Bitcoin grafiği hakkında benzer bir gözlem, önde gelen kripto para biriminin toparlanmaya başlamasıyla diğer önde gelen analistler tarafından da yapıldı.

Güçlü temeller

JPMorgan analistleri, kripto para biriminin kurumsal olarak benimsenmesi nedeniyle Bitcoin’in temellerinin her zamankinden daha güçlü olduğunu söylüyor:

Stratejistler, “MassMutual’ın Bitcoin alımları, kurumsal yatırımcılar tarafından Bitcoin’in benimsenmesinde başka bir kilometre taşını temsil ediyor. Diğer sigorta şirketleri ve emeklilik fonları MassMutual’ın adımlarını takip ettikçe, önümüzdeki yıllarda ortaya çıkabilecek potansiyel bir talep BTC’de görülebilir.” vurgusu yapıyor.

Haberi olmayanlar için MassMutual, 100 milyon dolar değerinde BTC satın alan ABD merkezli bir sigorta şirketidir. Şirket, bu benzeri görülmemiş makro zamanlarda dijital ekonomiye yönelme ihtiyacının arttığını kabul ettikten sonra Bitcoin’i satın aldı.

Pandemi devam ederken daha fazla yatırımcı BTC’yi herhangi bir portföyün önemli bir parçası olarak görüyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin