Hafta sonuna doğru kripto kırmızlığı yine çoğaldı: Haberler olumsuz etkiliyor

Hafta sonuna doğru kripto kırmızılığı yine çoğaldı: Haberler olumsuz etkiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aralık ayının ilk günlerini yaşayan kripto para birimleri, son iki günde kazanımları yükseltmedi. Bu da haftanın son iş gününde kripto kırmızılığına neden oldu.

Piyasanın kırmızıya bürünmesinin arkasında iki haber öne çıktı. Bunlardan biri Apple ile Coinbase arasında yaşanan kriz, diğeri ise Ankr’ın uğradığı saldırı.

Küresel anlamda dijital varlık piyasası, üç gün boyunca yeşil endeksler göstermişti. Özellikle de Fed’in ılıman yaklaşması hareketleri daha olumluya çevireceği düşünülüyordu. Fakat Cuma günü hafif bir düşüş kaydetti. Toplam piyasa değeri şu anda yaklaşık %1 düşerek 853 milyar dolara geriledi.

Raporlarda Apple, NFT gönderme özelliğini devre dışı bırakana kadar Coinbase Wallet’ın son uygulama sürümünü engelledi. Coinbase cüzdanı, Apple’ın NFT’leri göndermek için tahakkuk eden gas ücretlerinin kendi satın alma sistemleri aracılığıyla ödenmesi gerektiğini iddia ettiğini duyurdu.

Kripto kırmızılığı her alana yansıdı

Dün gece Coinbase ile Apple arasında yaşanan gerilimin ardından yine gece Ankr saldırısı ile yeni güne başladık. Asya açılışı kırmızıda kalırken, öğlen saatlerine doğru ise iyileşme biraz daha yaşandı. Ancak kripto kırmızlığı henüz bitmedi.

Ünlü meme coin DOGE son 24 saatte %3,46 değer kaybetti. BNB %2,60 değerinde düşüş kaydetti. Diğer majör altcoin Solana %2,46 düştü. En değerli iki varlık Bitcoin %0,90 ve Ethereum %0,58 ekside seyrediyor.

FTX Token %2,72 düşerken Polygon %0,38 ve Curve DAO Token %3,84 kripto kırmızısı olarak dikkat çekti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin