Hafta sonu sahneyi meme coin aldı: İşte yüzde 18’lik büyümenin ana nedeni…

Hafta sonu sahneyi meme coin aldı: İşte yüzde 18’lik büyümenin ana nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin tarafında hafta sonu hareketlilik var. Özellikle de dün açıklanan Shibarium Beta detayı, iki varlık üzerinde artışı sağladı. SHIB ve BONE, haber söylentileriyle yükseldi. Ancak en çok öne çıkan Shiba Inu oldu.

Kripto para birimi, son 24 saat içinde önemli kazançlar kaydetti. Bu sayede ilk 100 içinde en fazla değer kazanan kripto paraların başında geldi. Birden sıçrama yaşamasının ardında Beta lansmanının tarih söylentileri oldu.

SHIB 0,00001414 $ seviyesinde duruyor. Topluluğun çok beklediği 0,000011 $ ila 0,000012 $ fiyat aralığı kırılmış oldu. “Shibarium Beta” adlı yaklaşan bir blok zincirinin beklenen lansmanı, Shiba Inu fiyat artışının nedenlerinden biridir.

Meme coin atağa kalktı

Shiba Inu fiyatı %18 fırladı. Saatlik, günlük ve haftalık yönünü pozitife çeviren meme coin, kendine yol açtı. Son 24 saat içindeki hacim ise 1 milyar doları geçti. Yüzde 90’ın üzerinde para para akışı sağlandı.

Artan satış baskısının ortasında Shiba Inu fiyatının yükselmesine yardımcı olan gelişmeler yaşandı. Bu sayede kilit engelde bir kırılma 0,000151 doları hedefleyebilir ve kırılma devam ederse, SHIB fiyatının gerilemesi durumunda güçlü destek 0,0000108 dolarda artış sağlayabilir.

Shibarum Beta, fiyat artışını tetikliyor

Bir blog gönderisinde, Shiba Inu geliştiricileri, “Shibarium’un Beta sürümü ve yakında piyasaya sürülmesi için son rötuşlara yaklaşıyoruz” diye yazdı. Hatta bazı kullanıcılar 14 Şubat Sevgililer Günü’nde beta lansmanı yapılacağına dair ipuçları paylaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin