Hafta sonu piyasa nasıl hareket ediyor? Bitcoin ve Ethereum’da son durum…

Hafta sonu piyasa nasıl hareket ediyor? Bitcoin ve Ethereum’da son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD, rekor kıran en son TÜFE verilerini açıkladıktan sonra, Bitcoin 30.000 doların altına üştü. Bu düşüş iki haftanın en düşük seviyesini kaydetmesine neden oldu. ETH Mart 2021’den bu yana en düşük fiyat seviyesine düşerken altcoinler daha da kötü bir durumda.

Dün Amerika tarafından açıklanan enflasyon verileri dolar endeksi hariç tüm piyasaları salladı. ABD dolar endeksinin ise bir kez daha gücünü gösterdi. Bitcoin ve türevleri ise hafta sonunu bahane ederek düşüşe gitti.

Bitcoin tekrar 30 bin doları altında

Geçtiğimiz hafta, birkaç kez 32.000$ ‘a meydan okuyan lider kripto para bir türlü kırılım gösteremedi. Denemelerden biri sırasında BTC 32K seviyenin üzerine çıktı. 32.400$ ile birkaç haftanın en yüksek seviyesini işaret etti.

Ancak, ayılar her fırsatta hızlandılar ve herhangi bir artışa izin vermediler. Sonunda, varlığın son iki günü harcadığı BTC’yi 30.000 dolara düşürdüler.

Bu noktada, enflasyon açısından 40 yıllık yeni bir rekora işaret eden ABD TÜFE rakamları çıktı. Önceki örneklerde olduğu gibi, haberler kripto piyasalarında oynaklığın artmasına neden oldu ve BTC saatler içinde 1.000 dolardan fazla düştü.

29.000 doların altına düşmek, Mayıs sonundan bu yana yeni bir en düşük seviye anlamına geliyor. 

Önemli 24 saatlik Bitcoin haberleri

Türbülansa ve piyasadaki geri çekilmelere rağmen VanEck’in CEO’su BTC için gelecekte 250.000 dolarlık bir fiyat etiketi öngördü. Ancak bunun onlarca yıl alabileceğine inanıyor.

Max Keizer, Bitcoin tek gerçek emtia olduğu için Sen Lummis kripto faturasının neden işe yaramayacağına dair görüşlerini açıkladı.

Jack Dorsey, Web 3’ü küçümsedi ve Bitcoin blok zinciri üzerine inşa edilecek yeni bir Web 5 platformu hakkında detayları paylaştı.

ETH Yıllık düşük seviyeleri görüyor

Şu anda biraz yeşil olan LEO dışında, altcoinlerin geri kalanı da son 24 saatten kırmızı görünüyor. Ethereum, günlük %7 düşüşle en önemli kaybedenler arasında yer alıyor. Sonuç olarak, ETH 1.700 doların altına düştü ve Mart 2021’den bu yana en düşük fiyat pozisyonunu yaklaştı.

Solana, Avalanche ve MATIC’in tümü, alt kapaklı alternatiflerden benzer yüzdeler kaybetti. Ripple, Cardano, Dogecoin, Polkadot, TRON ve Shiba Inu da kırmızı renkte kaldı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin