Hafta sonu piyasa izlemesi: İşte öne çıkan fiyat hareketleri
Hafta sonu piyasa izlemesi: İşte öne çıkan fiyat hareketleri

Hafta sonu piyasa izlemesi: İşte öne çıkan fiyat hareketleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in Cuma günkü büyük çöküşü, varlığı 14 Şubat’tan beri kaydedilen en düşük seviye olan 22.000 doların altına çekti. Altcoinler de benzer bir oynaklık yaşadı, ancak çoğu altcoin şu anda yatay seyrediyor. Ripple’ın XRP’si ve EOS, kayda değer kazançlar elde eden birkaç altcoin arasında yer alıyor.

Bitcoin 22.000 doların altına düştü

Bitcoin, Şubat sonunda artan volatiliteye rağmen ayı hafif bir yükselişle kapatmayı başardı ve 23.000 dolarlık kritik seviyeyi korudu. BTC, Mart ayının ilk birkaç günü 24.000 dolara doğru yükseldi, ancak bu yükseliş ivmesi devam etmedi. Bu nedenle, varlık Cuma gününe kadar 23.500 dolar işaretine geri döndü. Sadece birkaç dakika içinde, kripto para birimi 1.500 doların üzerinde değer kaybetti ve 22.000 doların altına düştü. Kripto topluluğu olası nedenleri tartışırken, Bitcoin 14 Şubat’tan bu yana kaydedilen en düşük fiyatını işaretledi.

Bitcoin o zamandan beri biraz zemin kazandı ve 22.000 doların üzerinde işlem görüyor. Bununla birlikte, piyasa değeri son zamanlarda 460 milyar dolara ulaştıktan sonra 430 milyar dolarla mücadele ediyor. Altcoinler üzerindeki hakimiyeti de %42’ye düştü.

BTCUSD. Source: TradingView

EOS %7 artış gördü

Çoğu altcoin, Bitcoin kadar olmasa da sert düşüşler kaydetti. Ethereum bu hafta başlarında 1.650 doların kuzeyinde kaldı ancak o zamandan bu yana yaklaşık 100 dolar kaybetti. Son 24 saat, en büyük ikinci kripto para birimi için sakin geçti.

Binance Coin ayrıca kritik seviyeyi koruyamadı ve 300 doların altında işlem görüyor. Günlük ölçekte, XRP en etkileyici kazanan olarak öne çıkıyor. Ripple’ın yerel tokeni %3 arttı ve 0,4 dolara yakın işlem görüyor.

OKB, Cardano, Dogecoin, Polygon, Solana, Polkadot, Shiba Inu, Litecoin ve TRON ya küçük kazançlar ya da önemsiz kayıplar yaşıyor.

Lido DAO’nun yerel tokeni en çok kaybeden olarak öne çıkıyor ve günlük %10’luk bir düşüş kaydetti. Buna karşılık, EOS %7,3 artarak ve 1,3 dolardan işlem görerek en fazla değeri kazandı.

Kripto piyasası değeri, son birkaç gün içinde 60 milyar dolar kaybetmesine rağmen 1 trilyon doları korumayı başardı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin