FTX kararıyla beraber haftanın son iş gününde piyasada hareketlilik ne durumda?

Hafta sonu piyasa izlemesi: Altcoinler kaldığı yerden devam ediyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mart ayının son günlerini fazlasıyla iyi geçiren kripto varlıklar, Nisan ayına da hızlı başlangıç yaptı. Özellikle de Bitcoin’in biraz daha sabit hareketler yapması ve pozitif kalması altcoinlere yaradı. Ciddi sıçrama ve ralliler gözüktü. Haftalık yüzde 300 kar bırakan varlıklara yatırımcılar şahit oldu. Hafta sonu piyasa ise yine iyi bir konumda kalmayı sürdürüyor.

Altcoinler, Ethereum’un iyi performans sergilemesiyle beraber kendini daha iyi gösterdi. Güvenilir bölgede kalabilen piyasanın en değerli ikinci varlığı, arkadaşlarına yol gösterici oldu. Ethereum, üç ayın en yüksek seviyesine ulaşırken, Axie Infinity, Ronin’e karşı son saldırıya rağmen çift haneli rakamlarla yükseldi.

Bir günde yaklaşık 4.000$ düştükten sonra, Bitcoin iyi tepki verdi. Hafta sonu piyasa içinde çoğu altcoin yeşile büründü. Ethereum, Binance Coin, Solana, Avalanche, NEAR Protocol, Axie Infinity ve diğerlerinden etkileyici kazanımlar açıkça görülüyor.

Hafta sonu piyasa: BTC 46K seviyesini geri kazandı

Geçen hafta, lider kripto para Ocak ayının başından bu yana en yüksek fiyat etiketini işaretlemek için 45.000 dolardan 48.000 dolara kadar yükselmişti. Kayda değer bir fiyat artışıyla ralliye başladı. İlk başta bu seviyeyi geçemedi, ancak bir gün sonra bunu başardı.

Üç ayın en yüksek seviyesine dokunduktan sonra, kripto para birimi önümüzdeki birkaç gün boyunca durdu ve 47.000 ila 48.000$ arasında kaldı. Bu, 31 Mart’ta BTC’nin birkaç saat içinde 47.700 dolardan 44.000 doların biraz üzerine düşmesiyle değişti. Fakat yeniden toparlanarak kendini yeniden 46 bin doların üstüne attı.

Altcoinlerin performansı göz dolduruyor

Ethereum yaklaşık 3.300 dolara düştü. Ancak o zamandan beri %6’lık bir artış, ikinci en büyük kripto para birimini şu an itibariyle 3.500 doların biraz altında. Bu, ETH’nin neredeyse üç aydaki en yüksek fiyat seviyesi.

Binance Coin, son 24 saat içinde yaklaşık %5 değer kazandı ve iki ayın en yüksek seviyesi olan 450 dolarda dolaşıyor. Solana (%7,5), Terra (%6), Avalanche (%7), Dogecoin (%5), Shiba Inu (%6.5) ve MATIC’ten (%5) daha etkileyici kazançlar geliyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin