Bu haftanın kazanç sağlayan coinleri: XRP,BTC,AVAX...
Hafta sonu piyasa izlemesi: Bitcoin kritik seviyeyinin üstünde, bu iki token kazançlarla dikkat çekiyor!

Hafta sonu piyasa izlemesi: Bitcoin kritik seviyenin üstünde, bu iki token kazançlarıyla dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Mart ayının son saatlerinde sıçrayarak 28.000 doları geri aldı ve yılın üçüncü ayında %23’lük bir fiyat artışı kaydetti. ETH 1.800 doları geçerken, SOL 20 doların üzerine geri döndü.

BTC tekrar 28.000 doların üzerinde

Birincil kripto para birimi, son birkaç gündür bir yükseliş trendinde hareket ediyor. Boğalar hareketi durdurup varlığı kuzeye doğru itmeden önce ABD CFTC’nin Binance ve Changpeng Zhao’ya dava açtığı Pazartesi günü BTC 1.500 dolar düştü.

Bitcoin sadece birkaç gün içinde 29.000 doların üzerinde çıktı. Ancak bu da kısa sürdü ve ilerleyen günlerde hızla değer kaybetmeye başladı. Böylece, BTC Cuma günü 27.600 dolara düştü.

Bununla birlikte, Mart ayının son gününde varlık 1.000 doların üzerinde değer kazandı ve 28.800 dolara (Bitstamp’ta) ulaştı.

O zamandan beri yukarı doğru devam edememesine ve birkaç yüz dolar kaybetmesine rağmen, BTC hâlâ günlük ölçekte yeşil renkte duruyor ve 28.000 doların üzerinde işlem görüyor.

Piyasa değeri bir kez daha 550 milyar dolara yaklaşırken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti %46,5’e yaklaştı.

BTCUSD. Source: TradingView

LTC ve TONCOIN yükselişte

Alternatif kripto paralar da son zamanlarda volatil hareketini sürdürüyor, ancak çoğu hafta sonu başladığında sakinleşti. Ethereum, günlük %2’lik küçük bir artışın ardından tekrar 1.800 doların üzerine çıktı. Cardano, MATIC, Polkadot, Shiba Inu, Tron ve Avalanche, ETH’nin kazanımlarını taklit ederken, Binance Coin yatay işlem görüyor.

Son 10 gündeki en iyi performans gösterenlerden biri olan Ripple %6 düştü ancak yine de 0,5 doların üzerinde işlem görüyor.

Litecoin ve TONCOIN, ilk 20 altcoin arasında en çok yükselenler oldu. LTC 6 dolar artarak 93 dolara yükselirken, TONCOIN bir günde %8 değer kazanarak 2,25 dolara ulaştı.

Toplam kripto piyasası değeri, Cuma günkü kayıpları sildi ve CMC’de bir kez daha 1.2 trilyon dolara yaklaştı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin