İyi günler yakında mı? Kripto varlıklar için heyecanladıran gelişme…

Hafta sonu öne çıkan iki altcoin: Kardeşlerine öncülük ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu piyasada iyi geçiyor. Özellikle altcoinler yükselişe öncülük ediyor. Bitcoin’in konsolide olduğu yerde bazı varlıklar performansı ile göz dolduruyor. İki altcoin ise yaptıklarıyla kardeşlerini sırtlıyor. Küçük yatırımcılarının büyük çoğunluğu altlarda olması nedeniyle hareketliliğin oluşması sevindiriyor.

26 Mart Cumartesi günü öne çıkan iki altcoin ise RUNE ve CVX. Cuma gününü kazançla kapatan varlıklar, istikrarı hafta sonuna kadar taşıdı.

RUNE, Cumartesi günü %13’ün üzerinde tırmanarak dünkü kazançlarını genişlettiğinden, CVX hafta sonuna başlamak için yaklaşık %14 daha yüksek işlem görüyordu. CVX bu hafta yaklaşık %35 arttı ve süreçte birkaç haftanın en yüksek seviyelerine yükseldi.

Thorchain (RUNE)

RUNE, piyasa değerine göre 45. en büyük kripto para birimi. Üst üste ikinci seansta kripto piyasalarında en çok kazananlardan biri oldu. Cuma günkü 9,52$’ı takiben RUNE/USD hafta sonu seansını başlatmak için 10,26$’lık daha yüksek bir seviyeye oluşturdu. 

Bugünkü zirve, RUNE’nin fiyatların 13$’dan düştüğü 3 Aralık’tan bu yana işlem gördüğü en yüksek seviye. Cumartesi günkü hareket, 14 günlük RSI göstergesinin Kasım ayından bu yana kırılmamış olan 79.11 direnç noktasına bir kez daha dokunduğunu gördü.

Grafiğe bakıldığında, son kazançlarını artırmaya çalışan boğalar için bir sonraki muhtemel hedef 11.30 dolar. Ancak bu noktaya giden yol muhtemelen çalkantılı olacak. Fiyatlar aşırı satın alım yaşadı. Son iki seanstaki yükseliş hissine rağmen kartlarda bir geri dönüş olabilir.

Convex Finance (CVX)

Cumartesi günkü fiyat artışı CVX’i üç haftanın en yüksek noktasına gönderdi. Token şimdi geçen hafta %35’ten daha yüksek işlem görüyor. 24 saatten daha kısa bir süre önce 23.12$’lık dip seviyesinin ardından CVX/USD, bugünkü seansta 27.39$’a kadar yükseldi.

CVX’in fiyatı, son 13 işlem gününün 11’inde yükseldi. Bu yükseliş 15.40$ desteğiyle başladı.

Fiyatlardaki bu rallinin bir sonucu olarak, piyasa duyarlılığı şu anda aşırı alım bölgesinde geziniyor. RSI tarihi yüksek seviyelerde seyrediyor. Grafiğe bakıldığında, fiyat gücü bir önceki rekor olan 54.25’in oldukça üzerinde olan 72.04’te seyrediyor.

Yükselmeye rağmen, CVX şu anda 27.90 dolardan direnç etrafında işlem görüyor ve bu, ayıların fiyatları düşürmesinin bir işareti olabilir.

 

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin