featured

Hafta sonu kripto izlemesi: Altcoin’ler daha hareketli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta içinde yeterli bir ilerleme kaydedilmedi. Genelde altcoin’ler daha hareketli kaldı. Bu durum hafta sonuna geldiğimizde de değişmedi. FTX tarafında ise sıkı sıkıya çalışmalar devam ediyor.

FTX bugün yaptığı açıklamada, PWP sözleşmesinin mahkemenin onayına tabi olduğunu söyledi. PWP onaylanırsa, işlemlerde birlikte FTX borçluları olarak kabul edilen FTX.com ve 101 bağlı şirketin varlık incelemesine öncülük edecek. Bu varlık incelemesi, sonuçta, FTX ve bağlı şirketlerinin sahip olduğu belirli ticari çıkarların yeniden düzenlenmesine veya satışına yol açabilir.

FTX’e rağmen bazı altcoin’ler güçlü kalıyor

FTX kripto borsasının çöküşü, sektörü vuran en büyük şoklardan biri oldu. Düşüşün etkisi, farklı kripto varlıklarına ve borsadaki birkaç yatırımcıya yayılıyor. Buna rağmen altcoin’ler daha güçlü kalabildi.

Kripto piyasası, varlıkların fiyatları düşmeye devam ettikçe büyük bir düşüş performansı yaşıyor. Bu nedenle, genel değer beklentilerin çok altında, kriptoda daha fazla korku ve şüphe olduğunu da değiştirmiyor.

Çoğu altcoin son zamanlarda sakinleşti ve son 24 saat de farklı değil. FTX çöküşünün ardından benzer fiyat düşüşleri yaşayan Ethereum, bu hafta 1.200 dolar civarında mücadele ediyor.

Günlük ölçekte, daha büyük hacimli altların çoğu biraz kırmızı renkte. Bunlar arasında Binance Coin, Ripple, Dogecoin, Cardano, Polygon, Polkadot, Shiba Inu ve biraz da beklendiği üzere Solana yer alıyor. SOL, Alameda-FTX destanı ortaya çıkmaya başladığından beri en kötü performans gösterenler arasında yer aldı.

OKB, günlük %7’lik kayda değer bir artışla daha büyük sermayeli altların birkaç istisnası arasında yer alıyor. Sonuç olarak, varlık şu anda 20 doların üzerinde işlem görüyor.

Algorand başka bir büyük kazanan. ALGO bir gecede kabaca %10 arttı ve 0,3 doların üzerine çıktı. ApeCoin ise yaklaşık %7 arttı.

Bitcoin fiyatı 17K altında devam ediyor

Geçen hafta, FTX’in hızlı çöküşünün ardından Bitcoin’in en şiddetli fiyat düşüşlerinden birine imza attı. Birkaç gün içinde varlık 21.000 dolardan 16.000 doların altına inerek iki yılın en düşük seviyesini gördü.

Sonrasında boğalar bu noktada müdahale etmeye çalıştı. BTC’yi kuzeye, yaklaşık 18.000 dolara itti. Orada başarısız oldu ve geçtiğimiz Pazartesi günü 17.000 doların altına geri döndü. O zamandan beri, 17.000 dolar civarında nispeten sakin kaldı. Ancak sayısız girişimine rağmen bu seviyeyi aşamadı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin