HackerOne bug bounty ile 35 milyon dolar dağıttı
HackerOne bug bounty ile 35 milyon dolar dağıttı

HackerOne Bitcoin ve Bitcoin Cash kabul eden ilk bug bounty platformu oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider hackerpowered güvenlik platformu HackerOne, dünyanın her yerindeki müşterilerden Bitcoin ve Bitcoin Cash kabul eden ilk bug bounty (hata ödül) platformu oldu. HackerOne, bu ödemeleri dünya çapındaki müşterileri için işlemeye yardımcı olan en büyük küresel Blockchain ödemeleri sağlayıcısı BitPay ile anlaştı.

HackerOne bug bounty ile 35 milyon dolar dağıttı

2012 yılında kurulan HackerOne, General Motors, Lufthansa, Starbucks ve Spotify gibi global markalar dahil olmak üzere, şirketlerin kritik yazılım güvenlik açıklarını ve hatalarını bulmakta. HackerOne dünyanın en büyük bilgisayar korsanları ve güvenlik uzmanları topluluğuna sahip ve müşterilerine, suçluların kullanmasından önce 80.000’den fazla güvenlik denetimi gerçekleştirerek rapor sunmakta. Bu açıkların bulunmasına yardım eden bünyesindeki hacker’lara ve uzmanlara şimdiye kadar 35 milyon dolardan fazla ödül verdi. HackerOne Finans Direktörü ve Operasyon Direktörü Ning Want yeni ödeme sistemini şu sözlerle açıklıyor:

Müşterilerimizin çoğu, hızlı bir şekilde popüler bir ödeme yöntemi haline geldiği için kripto paralarla ödeme yapmak istiyorlar. Müşterilerimize Bitcoin ve Bitcoin Cash ödeme alternatifini sunmak bizim için önemliydi ve bunu BitPay üzerinden yapabiliriz.

HackerOne BitPay ile sınır ötesi çözümü seçti

BitPay, HackerOne’un uluslararası ödemeleri geleneksel banka yollarından daha hızlı ve daha ekonomik olarak almasını sağlar. HackerOne müşterileri, maliyetli, karmaşık sınır ötesi banka transferlerini atlayabilir ve BitPay ile uluslararası ödemeleri, dolandırıcılık riski olmadan, hızlı anlaşmayla birlikte alabilir veya gönderebilir. BitPay sınır ötesi çözümünü seçen HackerOne müşterileri, bu işlem için yüzde bir ücret öder ve bir iş günü içinde sınır ötesi onayını alabilirler. BitPay ticaret sorumlusu Sonny Singh anlaşma hakkında şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin kullanarak, HackerOne şimdi daha önce neredeyse imkansız olan Asya, Afrika ve Latin Amerika’daki müşterileri tarafından yapılan ödemeleri güvenli bir şekilde kabul edebiliyor. HackerOne, ürün yeniliği konusunda büyük bir üne sahip ve Bitcoin ödemelerini kabul etmesi bunun bir başka örneği.

Finance.yahoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin