Binance TRON’la ortaklığını resmileştirdi! TRX yükselişe başladı
Binance TRON’la ortaklığını resmileştirdi! TRX yükselişe başladı

Hack sonrası TRON kurucusundan Binance hamlesi geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7.000 BTC’nin çalındığı Binance borsasının son ve en beklenmedik hackinin ardından, Justin Sun borsayı desteklemek ve bu parayla TRX, BNB, BTT ve diğer paraları satın almak için 40 milyon USDT bağış yapmayı teklif etti.

Binance, hack saldırısı sonrası güçlü durdu

Salı günü en büyük kripto borsası Binance, 7.000 BTC’nin (yaklaşık 40 milyon dolar) çalınmasına neden olan devasa bir hack yaşadı. Malta merkezli kripto devi güvenlik endişeleriyle ilgilenene kadar tüm para çekme işlemleri durduruldu.

Borsa soruşturmanın devam ettiğini ve çalınan fonların eksiksiz olarak geri ödeneceğini belirtti. Güvenlik incelemesinin, kullanıcıların işlem yapabilecekleri ancak borsaya para yatıramayacakları veya para çekemeyecekleri şekilde bir hafta sürmesi bekleniyor. CEO’su Changpeng Zhao şunları söyledi:

Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen birkaç gün içinde bunu yapabiliriz. Ancak, bu ölçekte Bitcoin ağında geri alma işlemi yaparsak, Bitcoin’in güvenilirliği zedelemek açısından bazı olumsuz sonuçları olabileceğine dair endişeler var.

TRON kurucusu Justin Sun’dan Binance’ye yardım teklifi geldi

Ancak, böyle işler her zaman tahmin edilemez olsa da böyle zamanlarda gerçek arkadaşların olduğunu bilmek güzel. Bunlardan biri kesin olarak, CZ’nin cömertçe hemen arkasında duran ve endüstri liderlerinden biri olan TRON kurucusu Justin Sun  oldu:

https://twitter.com/justinsuntron/status/1125932499761225728

Çok cömert bir teklif olsa da CZ Binance’in şu aan buna “ihtiyacı olmadığını” tweetledi:

https://twitter.com/cz_binance/status/1125956811574484993

Bunun üzerine Justin Sun’a birçok takipçisinden kendisini tanıtmakla suçlayan tepki geldi. Olması gerektiği gibi Justin Sun her zaman kendini göstermeye çalışıyor. Tamam, açık olmak gerekirse, Justin Sun açıkça baştan beri Binance yanlısıydı. Ayrıca Justin, ilk 10 kripto para arasında katılan BNB’nin başarısı için CZ’yi tebrik ederek, BNB’ye “Yeni Bitcoin” dedi:

Yeni bir Bitcoin, BNB için büyük tebrikler.

Coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin