Hack saldırısı sonrasında kripto piyasası kızardı…

Hack saldırısı sonrasında kripto piyasası kızardı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında bu sene hiç olmadığı kadar hack saldırısına maruz kaldı. Bu yılın başından beri büyük ve küçük ölçekli saldırılar piyasayı etkiledi. Özellikle bilindik projelerin saldırı altında kalması daha etkili oluyor. Gece yarısında da bunlardan biri yaşandı. Üstelik herksin yakından bildiği bir ağa saldırı gerçekleşti.

Binance Smart Chain, büyük bir saldırıya maruz kaldı. BNB zinciri, bilgisayar korsanlarının 100 milyon dolarlık fonu tüketmesine neden olan bir çevrimiçi istismarın en son kurbanı oldu. Saldırının ardındın durdurulan ağ şimdi yeniden hizmete açıldı.

Kripto varlıklar bu saldırının ardından ise kıpkırmızı oldu. Saldırının duyulduğu anda varlıkların düşüşü ani ve sert gerçekleşti. BTC, 20K altını yeniden gördü. Altcoin’ler ise habere bağlı olarak daralma yaşadı.

Kripto piyasası hack saldırılarına karşı koyamıyor

Yapılan her saldırıdan etkilenen varlıklar düşüşten kaçamıyor. Daha öncesinde piyasa en büyük saldırıyı Axie ile yaşamıştı. 600 milyon doları geçen bir hack işlemi gerçekleşmişti. Bitcoin ve türevlerinde son duruma hep birlikte bir göz atalım…

Bitcoin’in (BTC) piyasa değeri önceki gün 387,11 milyar dolardan 382,97 milyar dolara geriledi. Ethereum’un (ETH) piyasa değeri, yazı yazılırken 166.42 milyar dolara düştü.

Bitcoin ve Ethereum’un ardından, ilk on kripto para biriminin tamamı son 24 saat içinde kırmızı renkte. Binance’in BNB’si yüzde 3 ile en fazla düşen olarak dikkat çekiyor. İlk 10 içinde yüzde 2,6’lık düşüşle BNB’yi Dogecoin takip ediyor.

İlk 100 içinde en çok değer kaybeden ise HNT ve ALGO oldu. Bu ikiliyi BNB takip ediyor. Saldırının kısa zaman içinde çözülmesi piyasanın daha kötüye gitmesini engelledi.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin