Hack saldırısı sonrasında BNB sahiplerini kötü günler bekliyor mu?

Hack saldırısı sonrasında BNB sahiplerini kötü günler bekliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta içinde yine yoğun bir gündem yaşandı. Haftanın son iş gününde kimsenin beklemediği olayla karşı karşıya kaldık. Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece Binance ağı saldırıya uğradı. Değeri 100 milyon doları bulan saldırı gün içinde bertaraf edildi. Bu saldırı en çok BNB sahiplerini etkiledi.

Binance, 45,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile Bitcoin, Ethereum ve Tether’in arkasındaki en büyük 5. dijital para birimi. İlk kez 2017’de ICO aracılığıyla tanıtılan kripto para, son 14 gün içinde fiyatını %3,4 oranında artırarak 281.40 dolardan işlem görüyor.

Çıktığı ilk günden bu yana istikraralı büyüme kaydeden BNB, önemli değerlemelere ulaştı. Ön satıştan bu yana 600 kattan fazla bir büyümeyi gördü. BNB sahipleri kazanırken, dün yaşanılan saldırı işin biraz rengini değiştirmiş olabilir.

BNB sahipleri için dikkat edilmesi gereken metrikler

Binance coin’in iyi gidişatın ortasında, dijital varlığa sahip olanlar, bazı önemli metriklerine dikkatli bir şekilde bakmalıdır. BNB sahipleri için bu metrikler baz alınabilir. Birincisi, Binance coin’in MVRV’si geçen hafta düştü. Bu düşüş ise kripto para birimi için geri dönüş sinyali anlamına geliyor gibi.

MVRV, bir varlığın piyasa kapitalizasyonunun gerçekleşen oranıdır. Ayrıca, son yedi gün içinde BNB işlem hacmi de düşüş yaşadı. Bu yazı itibarıyla, borsanın varlığı 24 saatlik hacmi 924,5 milyon dolarda kaldı.

BNB sahipleri, dijital varlığı aşırı satım konumuna getirdiği için Göreceli Güç Endeksine de dikkat etmelidir. Bu, önümüzdeki günlerde aşağı yönlü fiyat hareketini tetikleyebilir. 

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin