BG Staging
Güvenli ve yüksek getirili ilk arz işlemleri için Bithumb Global’den BG Staging kampanyaları

Güvenli ve yüksek getirili ilk arz işlemleri için Bithumb Global’den BG Staging kampanyaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni token’ların ilk arzında yaşanan güvensizliği ortadan kaldırmak üzere özel promosyon çalışmaları yürüten Güney Kore’nin en büyük dijital varlık borsası Bithumb, BG Staging ile yatırımcılara bugüne kadar ortalama yüzde 3.156’ya kadar büyüme fırsatı sundu.

Küresel varlık değişim platformu Bithumb Global, yeni blockchain projelerinin tanıtımı ve yatırımcılara arz konusunda sürdürülebilir yöntemlerin daha etkin kullanılması konusundaki çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. İlk Emisyon Arzı (IEO) ve İlk Kripto Para Arzı (ICO) gibi işlemlerin yatırımcıların yatırım yapmasını ve fon arayışı etkinliklerini gerektiriyor ve katılımcılar da fiyatlandırma baskısı hissediyorlar. Bunun önüne geçmek üzere Bithumb Global tarafından başlatılan “BG Staging” sistemi, kripto para toplulukları tarafından da büyük beğeni kazandı ve önemli destekler almayı başardı.

BG Staging, sürü psikolojisi etkisiyle yatırımcıların sağlıksız ticaret davranışlarından uzak tutulması adına ilk arza teşvik anlayışını kökünden değiştirdi. Bithumb Global, ilk yatırımlarını manipülasyon korkusuyla kısa sürede kurtarmak isteyen topluluk üyelerinden yatırım talep etmek yerine, önceden belirlenmiş bir projeyi öne çıkararak yatırımcılar için hiçbir risk taşımayan promosyon dağıtma sistemini hayata geçirdi.

Bithumb Global’in bu eşsiz promosyon sisteminin dördüncü sezonu rekor bir sonuç elde etmeyi başardı ve dağıtılan F1ZZ kuponu, 32 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı. Bithumb Global’in web sitesi ve uygulaması, 1 milyondan fazla ziyaret edilirken toplamda 50 milyondan fazla F1ZZ token’ı hediye edildi. BG Staging’in daha önce tamamlanan promosyon kampanyaları Eon, Fabrk ve Tune, ortalama yüzde 3 bin 156 oranıyla oldukça dikkat çekici bir büyüme kaydettiler. BG Staging’in elde ettiği bu başarı, aynı zamanda topluluğun beklentilerinin tam anlamıyla karşılayan bir ürünün ve projenin sunulduğunun kanıtı niteliğinde.

BG Staging nasıl işliyor?

Bithumb Global platformundaki yatırımcılar, kilidi yalnızca promosyon kuponları dağıtıldıktan sonra açılan kripto varlıklarla soft staking gerçekleştirerek projeye olan bağlılıklarını kanıtlıyorlar. Bu kuponlar, belli taahhüt seviyelerine dayanarak dağıtılıyor ve daha yüksek taahhütler, ağırlıklı dağıtım metodolojilerine dayanarak verilen kuponların kazanılma olasılığını artırıyor. Ödüller, satın alma işlemine açıldığında, kuponlar dağıtılıyor ve token’ların zaman yayılarak, yavaş yavaş ticari döngüye dahil olmasını sağlayan çok aşamalı bir elde tutma süreci başlıyor. Bu kademeli ticarileşme sayesindeyse baştaki yatırım riski azaldığından, ilk yatırım sermayesini geri kazanma teşviki daha az hissedilmiş olurken yatırımcılara da, projelere kabul edilebilmek için daha çok mücadele fırsatı verilmiş oluyor.

Basın bülteni

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin