Popüler analistten Bitcoin uyarısı
Popüler analistten Bitcoin uyarısı

Guru analistten Bitcoin uyarısı: “Rüya görmeyin!” Bu seviyeleri işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para analisti Benjamin Cowen, önde gelen kripto para birimi Bitcoin 50.000 doların altında işlem görmeye devam ederken BTC hakkında öngörülerini paylaştı.

“Boğa desteğinin çok altındayız”

Cowen, 679.000 YouTube abonesine, BTC’nin şu anda boğa piyasası destek bandının çok altında olduğunu, 20 haftalık basit hareketli ortalama (SMA) ve 21 haftalık üstel hareketli ortalamanın (EMA) birleşiminden oluşan teknik bir gösterge oluşturduğunu belirtiyor.

Bitcoin, bu yazı yazılırken 47.000 dolardan işlem görüyor.

20 haftalık SMA 53.000 dolar civarında ve 21 haftalık EMA 51.000 doların hemen altında, bu da Cowen’e göre Bitcoin’in birkaç ay boyunca buralarda kalabileceğini gösteriyor.

“Tarihsel olarak, bunun altında haftalık kapanışlarımız olduğunda 20 haftalık SMA’nın altına düştüğünü biliyoruz. Bunun üzerine çıkmadan önce birkaç ay geçebilir.

Yazın hatırlarsanız, Mayıs ortasında aşağı yönlü kırıldık ve Ağustos ayına kadar yukarı yönlü kırılmadık.

Kasım ayının sonunda bunun altına düştük, yani şu ana kadar bir aydan biraz fazla oldu. Demek istediğim, bunun üzerine çıkmadan önce daha gidecek çok yolumuzun olması tamamen mantıklı görünüyor.”

“Bitcoin bir süre bu seviyelerde dolaşır”

Cowen, Bitcoin’in parabolik bir ilk çeyreğe sahip olacağından şüphe ediyor ve en iyi kripto varlığının “bir süreliğine menzile bağlı” olacağını tahmin ediyor.

“Bitcoin için gerçekten büyük bir piyasa döngüsü çılgınlığı görmüyorum, en erken 2022’ye kadar değil ve yine 2023’e kadar olmayabilir.”

Bununla birlikte, Bitcoin 53.000 doların üzerine çıkmayı başarırsa, önde gelen kripto para biriminde yükselişe geçeceğini belirtiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin