Guru analist 3 altcoin'de alarm verdi:
Guru analist 3 altcoin'de alarm verdi: "Tepetaklak olacaklar!" Nokta atışı tahminler

Guru analist 3 altcoin’de alarm verdi: “Tepetaklak olacaklar!” Nokta atışı tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, kripto para sıralamasının üst basamaklarında yer alan üç altcoin’in düzeltmeye devam edeceği görüşünde.

1- Terra (LUNA)

Merkezsiz finans (DeFi) ödeme ağı Terra (LUNA) ile başlayan Van de Poppe, 575.800 Twitter takipçisine, kripto piyasaları zayıflık belirtileri göstermeye devam ederse yedinci sıradaki altcoinin 70 dolara geri çekildiğini gördüğünü söylüyor.

“LUNA için ben olsam bu sefer ağırdan alırdım. Güzel bir yükseliş gördük, ancak likidite tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve sonra düzeltme yaşandı. Sanırım likiditeyi oraya çekmek için biraz daha aşağı yönlü momentum arıyor olacağız. Yaklaşık 70 doları görebiliriz.”

Image

Bu haberin yazıldığı sırada, LUNA tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 104 $’dan %15 düşüşle 88,34 $’dan işlem görüyor.

2- Polygon (MATIC)

Analistin listesindeki bir diğer kripto para ise Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC). Van de Poppe’ye göre, MATIC tekrar tekrar düşüş eğilimi gösteriyor.

“MATIC, 1 dolar civarında ilgileneceğim bazı düzeltmelere doğru gidiyor.”

Image

Polygon şu anda 1,36 dolar karşılığında el değiştiriyor.

3- Fantom (FTM)

Listenin üçüncü ve son üyesi, Poppe’nin mevcut fiyat 1,11 dolardan sonra değerinin %26’sını kaybetmeye hazır olduğuna inandığı Ethereum rakibi Fantom (FTM).

“FTM için daha düşük seviyeler geleceğini düşünüyorum. O zaman tüm likiditeyi de azaltacak. Bu düzeltmenin alt kısmı bu olacak.”

Image

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin