Binance desteği duyurdu: Filecoin Mainnet için yüzde 25 değerlendi…

Günün öne çıkanı: Yeni duyuruyla birlikte Filecoin fiyatı, patlama yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Web3 ve veri depolama alanlarında gelişim gösteren Filecoin, 2022 yılını oldukça sessiz geçirdi. Ekip projeyi güncel tutsa da ayı sezonuna bağlı olarak hareketliliği kısıtlı kaldı. Birçok altcoin az da olsa kendini göstermişti. Fakat FIL için aynı şeyleri söylemek pek mümkün olmadı.

Web3, depolama ve yapay zeka gibi 2023 yılının odak noktasında Filecoin’in daha çok kendini öne çıkaracağı düşünülüyor. Kripto para birimi, bu yılla beraber önemli lansman duyurularına başladı. Yaşanan gelişmeler sonunda Filecoin fiyatında da kendini gösterdi.

Geliştirme ekibinin 2023 yılının Mart ayında gerçekleştireceği lansman ile ilgili  ipuçları paylaşıldı. Önümüzdeki ay içinde ekip, “Filecoin Virtual Machine” lansmanını başlatacak. İşte tam da bu gelişme Filecoin fiyatını %20’den fazla artırdı.

Filecoin fiyatı iyimser tabloyu devam ettirebilir mi?

Altcoin, büyük bir çıkış yakalaması için önemli anlaşma ve geliştirmeler ihtiyaç duyabilir. Eğer eski günlerine dönmek istiyorsa pazarda önemli bir söz sahibi olması gerekir. Bu sayede Filecoin fiyatı çift hanelerde yeniden boy gösterir.

Dünyanın en büyük merkezi olmayan depolama ağı Filecoin, 1 Mart’ta Filecoin Sanal Makinesinin (FVM) piyasaya sürecek. FVM, Filecoin blok zincirine akıllı sözleşmeler ve kullanıcı programlanabilirliği getirerek onu tam teşekküllü bir L1 haline getirecektir.

Filecoin, zaten rekabetçi olan Layer-1 Blockchain alanında lider bir konum oluşturmayı hedefliyor. 3.800’den fazla depolama sağlayıcısı ve yaklaşık 14 EiB depolama kapasitesi ile Filecoin şu anda dünyanın en büyük merkezi olmayan depolama ağıdır.

Kripto topluluğu, Filecoin Virtual Machine’in avantajlarını görmeyi beklerken, çoğu kişi bunu kripto topluluğu için büyük bir gelişme olarak görüyor. Son zamanlarda Filecoin, GitHub Günlük Geliştirme Etkinliği verilerinde Ethereum’un üzerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin