Günün öne çıkan kripto gelişmeleri: Varlıklar nasıl hareket ediyor?
Günün öne çıkan kripto gelişmeleri: Varlıklar nasıl hareket ediyor?

Günün öne çıkan kripto gelişmeleri: Varlıklar nasıl hareket ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto piyasası, son saatlerde kazançlarda bir canlanma gördü. Bitcoin, Binance Coin ve diğer altcoinlerin performansı, önemli bir gelişme olduğunu gösteriyor. Piyasanın yeniden ivme kazanmasıyla birlikte sermaye akışında artış yaşandı. Yatırımcılar da yükselen piyasaya yatırım yapmayı tercih ettiler ve yükseliş eğilimi devam ederse büyük olasılıkla yatırımlarına devam edecekler.

RBI başkan yardımcısı, kripto ile ilgili verilerin güvenilir olmadığını söyleyerek CBDC’leri lanse etti. Patra yaptığı açıklamada, Merkez Bankası dijital para birimlerinde (CBDC) mevcut olan verilerin yanıltıcı olduğunu söyledi. Yorumlar, Hindistan Merkez Bankası tarafından düzenlenen çevrimiçi bir etkinlik sırasında geldi.

Patra, güvenilir olmayan verilerin kullanım yerinde uygun düzenleme ve yönergelerin bulunmamasına neden olabileceğini ekledi. Kripto para birimleri ile ilgili mevcut verilerin güvenilmezliği için farklı nedenler verdi. Ayrıca güvenilir verilerin bulunmaması nedeniyle uygun düzenlemelerin yapılmamasının söz konusu pazardaki dolandırıcılığın ardındaki sebep olduğunu da sözlerine ekledi.

BTC yükselişini sürdürüyor

Piyasa yükselişe geçerken Bitcoin’in performansı umut verdi. En son veriler, son 24 saatte %0,06 arttığını gösteriyor. Bitcoin’in haftalık performansı, %1,20 yükseldiğinin gösteriyor.

BTCUSD 2022 12 11 17 52 12

BTC fiyatı şu anda 17.169 dolardan el değiştiriyor. Bitcoin’in piyasa değeri 330.175.688.144$ olarak tahmin ediliyor.

BNB kazandı

Binance, CEO’nun “sadece piyasa davranışı” dediği durum nedeniyle bazı hesapların çekilmesini kilitledi. Binance’teki anormal fiyat hareketleri, CZ’nin bir açıklama yapmasına yol açan dahili bir soruşturmayı ateşledi.

BNBUSDT 2022 12 11 17 52 36

Binance Coin’in performansı da sermaye akışının yeniden başlamasıyla iyileşti. En son veriler, bir günde %0,99 yükseldiğinin gösteriyor. BNB’nin haftalık performansı, %0,02 oranında değer kaybettiğini ortaya koyuyor.

BNB fiyatı şu anda 290,15 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 46.414.495.872 $ olarak tahmin ediliyor.

DOGE yeşile döndü

Dogecoin’in performansı, popüler meme coinin yeşile döndüğünü gösteriyor. En son veriler, son 24 saatte %0,11 arttığını gösteriyor. Ancak DOGE haftalık tabloda, %6,02 oranında kayıpla 0,09686 dolarda işlem görüyor.

DOGEUSDT 2022 12 11 17 53 04

Dogecoin’in piyasa değeri ise 12.851.124.742 $ olarak tahmin ediliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin