Günün en dikkat çeken balina transferi: Bu token'den milyonlarcası borsadan çekildi, büyük yükseliş bekliyorlar!
Günün en dikkat çeken balina transferi: Bu token'den milyonlarcası borsadan çekildi, büyük yükseliş bekliyorlar!

Günün en dikkat çeken balina transferi: Bu token’den milyonlarcası borsadan çekildi, büyük yükseliş bekliyorlar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun bir düşüş eğiliminden sonra, kripto piyasası şu anda bir yükseliş eğilimi içerisinde hareket ediyor. Ana akım kripto para birimleri yeşil bir ticaret modeli sergilerken, yatırımcılar satın alımlarını hızlandırdı. Piyasa çöktüğünden beri, yatırımcılar ve balinalar gelecekte daha fazla kazanç elde etmek için potansiyeli yüksek kripto varlıkları satın almaya başladılar. Balinalar da cüzdanlarında büyük miktarda güçlü kripto para depolamaya başladı.

Kripto piyasası, bir cüzdandan diğerine birçok ana kripto para birimi işlemine tanık oldu. BTC, ETH, XRP, SHIB ve birkaç tane daha önde gelen varlıklar el değiştirdi ve bilinmeyen cüzdanlara taşındı. Kripto varlıkları taşıma ve saklama süreci, piyasa düşüşteyken adeta bir rutin haline geldi.

Belirgin bir şekilde, balinaların faaliyetleri arttı ve pek çok anonim işlem yapıldı. Whale Alert’e göre 22 Mart’ta Nexo’dan bilinmeyen bir cüzdana 25 milyondan fazla XLM tokeni transfer edildi.

Stellar (XLM) transferi yapılması neden önemli?

Stellar, herhangi iki para birimi arasında sınır ötesi işlemlere izin veren, fiat para transferlerine düşük maliyetli dijital para birimi için merkezsiz bir açık kaynaklı protokoldür. Ekosistemin yerel tokeni ise son beş yılda en iyi performans gösteren altcoinlerden biri olan Stellar Lumen (XLM). Piyasa değeri 5 milyar doların biraz üzerinde ve piyasa değeri ile sektörde 31. sırada bulunuyor.

Nitekim, Stellar’ın yarattığı fark çok büyük ve son haftalarda daha fazla özellik entegre edildi. Ekosistem çok aktif, bu nedenle XLM tokeninin değerinin ideal olarak artacağına inanılıyor. Bunu göz önünde bulunduran balinalar, cüzdanlarında saklamak için XLM tokenlerini hedef aldı. İlginç bir şekilde, 5 milyon doların üzerinde XLM tokeni Nexo’dan bilinmeyen bir cüzdana aktarılıyor. Bu yazının yazıldığı sırada XLM, son 24 saatte %5,38 artışla 0,20 dolardan işlem görüyor.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin