Sadece 1 ayda %300 artış gösteren DeFi tokenleri nereye gidiyor? Hangi tokenler üstün performans gösteriyor?
Sadece 1 ayda %300 artış gösteren DeFi tokenleri nereye gidiyor? Hangi tokenler üstün performans gösteriyor?

Günün en çok kazandıran ve kaybettiren DeFi tokenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayına hayli zayıf başlamasına karşın kripto para piyasası güçlü iyileşme belirtileri göstermeye başlıyor. Son aylarda yinelenen bir tema olduğu gibi, DeFi nişindeki kripto para birimleri diğerlerinden daha hızlı geri dönüyor ve çoğu tüm zamanların en yüksek değerlerine yaklaşıyor.

Günün en çok kazandıran DeFi tokenleri

Piyasa değeri açısından en iyi 100 DeFi kripto para biriminden beşi, son 24 saatte %10’dan fazla kazanç elde etti ve merkezsiz bir sigorta sağlayıcısı olan Nexus Mutual (NXM) şu anda %11,8 kazançla listenin en üstünde yer alıyor. NXM bu haberin yazıldığı anda 46,10 dolara ulaştı.

Popüler getiri toplama platformu Yearn Finance (YFI) da günümüzün en iyi performans gösterenleri arasında sayılıyor ve dünden bu yana %10,5 artış gösterdi. YFI şu anda 34.160 doların hemen kuzeyinde işlem görüyor. YFI’nin son kazançlarının bir kısmını dünkü Coinbase Pro listelemesine bağlayabiliriz.

Uniswap alternatif SushiSwap (SUSHI) tokeni bugün güçlü bir şekilde yeşil renkte ve son bir saatte %24,7 kazanç elde ettikten sonra 2,85 dolara geri döndü. Bu kazançlar, SushiSwap kurucusu Şef Nomi’nin, bu haftanın başlarında projeden çıktıktan sonra SUSHI tokenlerini atarak elde ettiği 14 milyon dolarlık Ethereum’u iade ettiği ortaya çıktıktan sonra geldi. Proje FTX borsa CEO’su Sam Bankman-Fried’e devredildi.

Günün en çok kaybettiren DeFi tokenleri

Bugün DeFi pazarının çoğu güçlü bir şekilde yeşil olsa da, birkaç proje şaşırtıcı kayıplarla boğuşuyor. Bugünün en kötü etkilenen projesi bZx Besting Token (VBZRX) oldu ve dün sadece birkaç dakika içinde %500 kazanç sağladığını gören şüpheli bir çıkışın ardından %64 düştü.

Algoritmik olarak stabilize edilmiş kripto para birimi Ampleforth (AMPL) de son gün %14,5 düştü ve şu anda 0,90 dolardan işlem görüyor; 1 dolar hedefinin önemli ölçüde altında. AMPL temmuz sonundan bu yana sürekli bir düşüş trendi içinde ve bu süre içinde piyasa değerinin %70’ten fazlasını kaybetti.

Bu arada suçlular kripto paraları mı yoksa geleneksel paraları mı daha çok kullanıyor? Cevabı burada.

ethereuworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


kadıköy medyum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin