İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

Günün en çok kazandıran altcoini: CRO, Binance CEO’sunun teşekkürü ile fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günün en çok kazandıran altcoini olan Crypto.com Chain’in (CRO) değeri, Avrupa piyasalarının açılmasından birkaç dakika önce %37,33 arttı. CRO rekor bir fiyat olan 0,085 dolardan işlem görüyordu. Bu, Nisan ayının başından bu yana artmakta olan kripto paranın değerinde neredeyse %100’lük artış olduğunu gösteriyor. Bu dönemde, kriptonun pazar değeri astronomik olarak büyüdü ve 197,5 milyon dolardan 401,5 milyon dolara çıktı.

Günün en çok kazandıran altcoini CRO

Gün içinde, CRO rekor seviyeye göre %17,6 daha düşük olan 0,074 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yine de, bu önceki gün kırılan rekordan %16,7 daha yüksek. Aynı dönemde, CRO 3,36 milyon dolarlık işlem hacmi kaydetti. Ticaret faaliyetlerinin çoğu Bitcoin’e karşı CRO’yu içeriyordu. Bu trend UPbit, Bittrex ve HitBTC gibi birçok borsada aynı durumdaydı.

Crypto.com Chain (CRO) fiyat grafiği
Crypto.com Chain (CRO) fiyat grafiği

CRO fiyatlarındaki devam eden artışın, Mart ayında tokenin yükseliş eğiliminde olduğu gibi güçlü temeller tarafından desteklenmediği dikkat çekiyor. O zamanlar, bir CRO maliyeti yalnızca bir haftada %468 kayda değer bir artış gösterdi. Tüm popüler kripto para birimleri keskin bir şekilde düştüğünde, CRO maliyetinin %64 oranında artması yalnızca tesadüf eseridir.

CRO 500.000 dolar bağışta bulundu

İlgili tek gelişme, CRO ve Binance arasındaki ilişkidir. Görünüşe göre, Crypto.com Binance hayır kurumuna 500.000 dolar bağışta bulundu ve Binance CEO’su Changpen Zhao’nun halka açık bir şekilde teşekkür etmesini istedi. Bu da, Zhao’nun teşekkür tweetinden sonraki 24 saat içinde CRO değerinde %33 artışla artışa yol açtı.

Son olarak, Crypto.com kullanıcılara her yıl %12 ödül verecek olan CRO oranları programını sunma planlarını açıkladı. Bu program, kullanıcıların Crypto.com Blockchain desteklemek için çok sayıda CRO tokeni satın almalarını gerektirecek. Bu duyurunun CRO değerindeki son dalgalanmada rol oynadığına inanılıyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin