Bu altcoinlere dikkat!
Bu altcoinlere dikkat!

Günün dikkat çeken 2 altcoin’i: Sinyaller net!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa 24 saatlik bir düşüşle 2,10 trilyon dolar civarında gezinirken, çoğu kripto para son gün yeşil bölgede işlem yapmakta zorlandı. Sonuç olarak Solana ve EOS da kısa vadeli tekniklerde düşüş eğilimi gösterdi.

Solana (SOL)

Bu altcoinlere dikkat!

Alıcılar 167 dolar seviyesinde adım atamadığından, altcoin yüzde 23’ün üzerinde bir geri çekilme gördü (5 Ocak’tan itibaren). Böylece 10 Ocak’ta 15 haftanın en düşük seviyesi görülmüş oldu. SOL, 4 saatlik grafiğinde yükselen bir takoz (beyaz) oluşturdu ve son iki günde bir kırılma yaşandı. 13 Ocak’ta kırmızı bir mum çubuğu meydana geldi, boğalar 149 dolarlık direnci geçmek için mücadele etti.

Kripto para birimi, 138,5 dolar seviyesini kaybettikten sonra 18 Ocak’ta başka bir kırmızı mum çubuğuna işaret etti. Bu gösterge düşüş etkisini yeniden doğruladı. Tedarik bölgesi (dikdörtgen, yeşil) sağlam dururken, daha fazla geri çekilme 134,79 dolar seviyesinde destek bulabilir.

Bu haberin yazıldığı sırada, Solana 137,27 dolardan işlem görüyor. Alıcıların 43 RSI işaretini koruması hayati önem taşıyordu ama başarısız oldular ve RSI aşırı satım bölgesine doğru yöneldi. Ayrıca DMI düşüş eğilimini doğruladı. Bununla birlikte, ADX (yön eğilimi) hala zayıf.

EOS

Bu altcoinlere dikkat!

Altcoin, %19,9’luk bir geri çekilme ile (5 Ocak’tan itibaren), son birkaç gün içinde hayati öneme sahip 2,9 dolarlık desteği dirence çevirdi. 10 Ocak’ta beş haftanın en düşük seviyesine indikten sonra, EOS %14’ün üzerinde bir toparlanma kaydetti ancak 2,9 dolarda dirençle karşılaşmaya devam etti.

Şimdi, kısa vadeli teknik göstergeler satıcıları tercih ederken, 20-SMA (kırmızı) boğalar için bir engel olarak duruyor.

Şu anda EOS 2,784 dolardan işlem görüyor. RSI, 43 desteğini kaybettikten sonra aşağı yöneldi. Alıcılar bir geri dönüş başlatmak için adım atmadıkça, RSI aşırı satım bölgesini yeniden test etmeye yakın. Bununla birlikte Sıkıştırma Momentumu hala düşük volatilite aşamasına işaret eden siyah noktalar gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin