Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?
Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?

Günün altcoini: Tezos (XTZ) düşük hacime rağmen 1 doların üzerine çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tezos (XTZ) fiyatı, 1 doların üzerine çıktıktan sonra dikkatleri üzerine çekti. Haftanın ilk günü, kripto varlık 1,13 dolara yükseldi ve 24 saat içinde yüzde 15’den azami yükseliş gösterdi. İşlem hacmi henüz büyük paraların gerisinde kalmasına rağmen kripto paranın yakın zamanda rekor seviyelere çıkacağına dair tahminler söz konusu.

XTZ hacimleri, 24 saat içinde 9 milyon dolar civarında bir değere sahip ve bu da işlem hacmi büyümesi için hala alan olduğuna işaret ediyor. Ağ hala dağıtılmış uygulamaları ve kullanıcıları büyütmek ve davet etmek için uğraştığından, XTZ varlığı hala nispeten popüler değil.

Tezos (XTZ) yükselişi devam eder mi?

XTZ pazarında fiyat artışı şu anda ağında büyük bir duyuru veya yada gelişme olmadan doğal şekilde gerçekleşiyor. Bununla birlikte, bazıları XTZ’nin değer düşüklüğüne uğradığını, fiyatların düzelmesiyle pozisyonunu yeniden kazandığını ön görüyor. XTZ, ICO sırasındaki fiyat seviyeleri ile karşılaştırıldığında son zamanlarda düşük seviyelerde olduğu için 3 ila 4 dolara çıkabileceğine dair tahminler bulunuyor.

Tezos ağı şu anda neredeyse dağıtılmış uygulamalardan ya da akıllı sözleşmelerden yoksun ve Ethereum (ETH), EOS, TRON (TRX) ve diğerleri gibi sistemlerin gerisinde kalıyor. Faaliyetin çoğu hala coinin iç ekosistemi etrafında odaklanıyor.

Yükselişin devamı için en büyük engel düşük işlem hacimleri olarak görülüyor

XTZ işlem hacimlerinin yüzde 31’inin Tether’e (USDT) karşı olduğunu, yüzde 29’unun ise Bitcoin (BTC) çifti olması yanı sıra, işlem faaliyetlerinin yüzde 18’inin gerçekleştiği ABD doları ile fiat piyasası olduğu görülüyor görüyor. Kraken, XTZ pazarının lideri konumunda. Bunun yanında Binance’ın henüz XTZ’yi listelemediği görülüyor. XTZ hacimleri nispeten zayıf olarak göründüğünden fiyat artışı, muhtemel bir düzeltmeye maruz kalabilir.

Tezos ağı da son 24 saatte sadece 1925 işlemle faaliyetini büyütmeye çalışıyor. Varlık, Binance’ın Trust Cüzdanı’nın yanı sıra Coinbase saklama servisini içeren cüzdanlara da eklenmeye başlandı. Her iki cüzdan da fonları ellerinde tutmak isteyenler için “baking” hizmetleri sunulacak.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin