nano lbx
Günün altcoini: NANO LBX’de listelenmesinin etkilerini göstermeye başladı

Günün altcoini: NANO LBX’de listelenmesinin etkilerini göstermeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde London Block Exchange ile güçlerini birleştiren NANO, LBX’de listelenmesini farklı bir şekilde kutladı. NANO LBX platformunda listelenmesinin ardından ortak düzenlediği kripto ekosisteminin ilk kripto hazine avı, kripto topluluğu tarafından oldukça ilgiyle karşılandı. 11 Ağustos’ta haberini yaptığımız bu kripto hazine avının ödülü ise 5.00 sterlin değerindeki NANO tokenleri olacak.

London Block Exchange, NANO’nun listelenmesini hazine avıyla kutluyor: Büyük ödül 5 bin sterlin

NANO LBX listelemesi sonrası günün en çok değer kazanan coini konumunda

Diğer yandan NANO LBX’de listelenmesinin sağladığı katma değer ile iyi bir ivme yakalamışa benziyor. Piyasanın bugün itibarıyla hafif toparlanma sürecine girdiği şu saatlerde NANO günün en çok kazananı olarak devam ediyor. Buna göre son 24 saatlik zaman diliminde NANO tokeninin dolar karşısında yüzde 25,78 oranında artış ile 1.11 dolardan el değiştirdiğini görüyoruz. Öte yandan NANO Bitcoin karşısında ise yüzde 19,84 oranında artış ile 0,0001741 BTC’den işlem görüyor.

Görünen o ki NANO ekibinin geçtiğimiz haftalarda yeni piyasaya sürdükleri mobil cüzdanlarının başlatılmasından sadece birkaç saat sonra önemli bir kusurunun ortaya çıkmasının oluşturduğu sıkıntı atlatılmış.

NANO işlem hızı ile dikkat çekiyor

Diğer yandan kripto para piyasası yatırımcıları tarafından NANO’nun büyük bir potansiyele sahip olduğu inanılıyor. Öyle ki NANO işlem hızı bakımından kripto paralar arasındaki en hızlı coinlerden biri olarak görülüyor.

Cryptobriefing.com sitesinin haberine göre NANO’nun blok hızı Bitcoin’in çok önünde olduğu söylenirken, işlem hızı konusunda iddialı olan Stellar Lumens ve Ripple’dan önemli ölçüde hızlı olduğu söyleniyor.

Bu durum NANO için artı bir değer olarak görülürken, LBX’de listelenmesi ve GBP çiftlerine kavuşması gibi avantajlarla birleştirildiğinde, NANO fiyatı önümüzdeki günlerde bu durumlarda pozitif etkilenmeye devam edebilir. Ayrıca LBX firması ile ortaklaşa düzenlenen kripto hazine avı ise sağlayacağı eğlenceli imajı ile NANO’nun bilinirliğini ve benimsenmesini arttırıcı etkiye sahip olabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin