AURORA
Günün altcoini: Aurora bir sonraki büyük coinlerden biri olabilecek mi?

Günün altcoini: Aurora bir sonraki büyük coinlerden biri olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aurora (AOA) şüphesiz geçen hafta en iyi performans gösteren altcoinlerden biri oldu. Ve bu hafta bu kazanımlara devam edecek gibi görünüyor. Bugün ise ilk 100’deki en çok kazanan coin olarak yazım esnasında dolar karşısında yüzde 43,35’lik bir kazanç gösteriyor.

Bu sadece kısa vadeli bir fiyat pompalaması olsa da, bu kriptoya daha yakından bakıldığında, gelecekte daha da fazla kazanç elde etme potansiyeline sahip bir platform ortaya çıkıyor. Özellik çekirdek öznitelikleri, Ethereum gibi daha eski, daha yerleşik akıllı sözleşme platformlarıyla etkin bir şekilde rekabet edebilecekleri eşsiz bir konuma getirdi. Aurora’nın kripto piyasasındaki bir sonraki büyük coinlerden biri olmasına neden olabilecek üç özelliği sizler için araştırdık.

1.Aurora hızlı büyüyen endüstrileri hedef alıyor

Aurora (AOA) oyun, büyük veri ve yapay zekâ (AI) gibi sektörlere odaklanmış durumda. Temel özellikleri, bu sektörlere entegrasyonuna izin veriyor. Örneğin, P2P stereo-ağı, güvenli iletişim için oldukça kullanışlıdır. Bu da IoT cihazları arasında güvenli iletişim için mükemmel bir platform olması anlamına gelir.

Aynı zamanda oyunların akıllı izolasyonuna ve oyuna mükemmel uyum sağlamasına ve multi milyar dolarlık büyük veri endüstrisi ile uyumlu çalışabilen bir yapıya sahip. Böyle bir kullanım durumunda, Aurora’nın büyümesi hız kazanacak ve Aurora’nın ekosistemindeki tokeni astronomik kazanımlara yol açabilecektir. Aurora’nın bu endüstrilerdeki olası büyümesi, çoğu insanın hayal edebileceğinden daha hızlı bir gerçek olabilir.

Son zamanlarda piyasaya yayılan farklı söylentilerde bulunuyor. Örneğin Aurora bir akıllı telefonun Twiter görüntüsünü yollaması kripto piyasasında olası bir Apple ortaklığı işaret olabileceği şeklinde yorumlandı. Apple, AI’nın geniş ve büyük verilerinden dolayı Aurora için mükemmel bir ortak olabilir. Eğer Aurora (AOA) Apple kadar büyük bir ortak kazanırsa, diğer büyük oyuncuların da yolunu açabilir ve böylece Aurora’nın (AOA) üstel büyümesi için temel oluşturabilir.

2.Quantum dirençli olması

Quantum direnci gelecekte Blockchain için temel bir gereklilik haline gelecek. Bunun nedeni, quantum bilgisayarların Blockchain zayıflığını saldırılara karşı korumalı hale getirmesi. Özünde, quantum direncine sahip Blockchain projeleri, uzun vadede piyasada güçlü bir konuma sahip olacak.

Dünya ekonomisinin temel işlevi için gerekli olan yapay zekâ (AI) ve büyük veri gibi kritik endüstrileri hedefleyen Aurora gibi bir proje için daha da önemli. Örneğin, AI ve büyük veriler hareketlilikte giderek daha kritik bir rol oynuyorlar. Bu aynı zamanda herhangi bir güvenlik açığının felaket olabileceği yüksek riskli bir ortam anlamına da geliyor. Sonuç olarak, kuantum direnci sayesinde Aurora, kırılmaz güvenlik gerektiren tüm sektörlerde önemli bir oyuncu olarak ortaya çıkabilir.

3.Aurora’nın arkasındaki ekip kendini kanıtlamış durumda

Kripto para ekibi şu ana kadar kendi imkânları ile buraya kadar geldi. Ve projenin arkasında sağlam bir ekip olduğunu sektöre gösterdi. Şirketin önünde ise ekibi büyüdükçe daha büyük projeler ile çalışma şansı bulunuyor. Güçlü bir ekip, bir kripto paranın uzun vadeli değeri açısından oldukça önemli olduğundan, Aurora’nın temelde güçlü bir kripto olduğunu söylemeden geçemeyiz. AI ve AI kadar büyük bir kullanım durumu ile birleştirildiğinde, Aurora (AOA) uzun vadeli değeri garanti altına alınmış gibi duruyor.

Cardano’ya rakip olabilecek bir güce sahip

Aurora, aynı zamanda, finans, emlak ve devlet yönetimlerinin daha verimli hale getirilmesi gibi farklı sektörlerde güçlü bir kullanım örneğine sahip olacak olan Cardano’ya (ADA) güçlü bir rakip olarak duruyor. Bunlar çok ileriyi düşünen projeler ve büyük resmi görüp tutabilen yatırımcılar için iyi bir fırsat gibi duruyor.

cryptorecorder

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin