Günlük işlem hacmi patlama yaptı, fiyatı şimdilik düşüşte: Yıldız altcoin’de yükseliş kapıda mı?
Günlük işlem hacmi patlama yaptı, fiyatı şimdilik düşüşte: Yıldız altcoin’de yükseliş kapıda mı?

Günlük işlem hacmi patlama yaptı, fiyatı şimdilik düşüşte: Yıldız altcoin’de yükseliş kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano şimdi 24 saatlik işlem hacmiyle Ethereum’u geçti ve hatta Bitcoin’i bile geçme tehdidinde bulunuyor. Ancak bu talebin yanında fiyat şimdilik düşüşte. Bazı uzmanlar, ADA’nın yükselebileceği düşüncesinde.

Google’ın Cardano Blockchain Insights’ına göre, Cardano’daki toplam işlem sayısı geçen yıl Mart ayında 5,5 milyondan bu ay yaklaşık 32 milyona fırlayarak yaklaşık %500 arttı.

Cardano’nun kripto para birimi ADA, şu anda toplam 29,245 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. CoinMarketCap’in önde gelen kripto para birimleri sıralamasında 7. sırada yer alıyor.

Coingecko’nun grafiğine göre ADA şu anda 0,871949 dolardan işlem görüyor.

Cardano TVL %25 arttı

Dijital tokenin fiyatı da geçen hafta %30 ve geçen ay %20’nin üzerinde arttı.

DeFi Llama verileri, Cardano’nun şu anda yalnızca son 24 saat içinde %25’lik bir büyüme gören TVL’sinde kilitli yaklaşık 3 milyon dolar değerinde dijital varlığa sahip olduğunu gösteriyor.

Yine de Cardano ağının sergilediği potansiyele rağmen, dijital para birimi, geçen yılın Eylül ayı başında fiyatı olan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,09 $’ın üstesinden gelmekten halen çok uzakta.

Dahası, CryptoSlate’e göre, ADA son 24 saat içinde kazancının yaklaşık %2’sini kaybetti.

Blockchain analizi, ADA’nın son artışının, geçen Ocak ayında yerel, ölçeklenebilir bir merkezsiz borsa ve otomatik likidite sağlama protokolü olan SundaeSwap’ın ana ağ lansmanına atfedilebileceğini belirtiyor.

Bu proje, Cardano sahiplerinin ilgili madeni paralarını düzene sokmalarını sağlayan İlk Hisse Havuzu Teklifi (ISO) için yatırımcıları cezbetti. Ayrıca belirli bir süre sonra ödül kazanma şanslarını da artırdı.

Bu projenin yanı sıra, hem Bitcoin hem de Ethereum’un Blockchain koşulları ağ aktivitesinde aynı anda düşüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin