Günlük Bitcoin fiyat analizi: BTC için
Günlük Bitcoin fiyat analizi: BTC için "sıçramaya hazır" iddiası!

Günlük Bitcoin fiyat analizi: BTC için “çok kritik” 48 saat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı çok önemli bir noktada işlem görüyor. BTC/USD fiyatı, 10.200 ila 10.350 dolar arasında dalgalanıyor ve 10.000 dolar destek seviyesine güçlü bir şekilde bağlı kalıyor.

Bitcoin fiyatı için önümüzdeki 48 saat çok kritik

BTC’nin en kısa süre içerisinde 10.520 dolarlık direncini hemen aşma eğilimi göstermesi gerekiyor. Daha sonra 11.200 dolarlık direnç bir sonraki hedef olmalı. 9.500 doların altında güçlü bir destek var. Bitcoin trader’ları mevcut fiyat aralığını yıkmak için işaretler ararken tüm bu fiyat noktaları önümüzdeki 48 saat içinde çok önemli görülüyor.

Ayılar tarafından Bitcoin fiyatını 10.000 dolar seviyesinin altına çekmek için yapılan çoklu girişimler sonuçsuz kaldı. Son dönemdeki en düşük seviyelerin yalnızca boğalar için kazançlı satın alma fırsatları olduğu ortaya çıktı. Ayılar, Bitcoin fiyatını 10.000 dolarlık psikolojik engelin altına güvenle girmenin giderek zorlaştığını düşünüyor. Mevcut eğilim uzarsa boğalar sahneye girecek ve büyük bir satın alma faaliyetine yol açacak, bu da fiyat artışına neden olacaktır.

11 Eylül Bitcoin fiyat grafiği
11 Eylül Bitcoin fiyat grafiği

10.600 dolar aşılırsa 11.200 dolar da hızla geçilebilir

Şu anda 10.000 ila 9.600 dolar fiyat aralığı arasında bulunan önemli Bitcoin adresleri var. Tüm bu adresler, 10.000 dolarlık desteği korumaya ve BTC/USD fiyatının daha fazla düşmesini önlemeye hazır. Artan yönde, eğer parite 10.600 dolarlık fiyatı aşarsa iyileşme hızla 11.200 doları geçebilir.

Zincir ölçüm verileri, Bitcoin hashrate’in Çin’de yaşanan yoğun yağış ile toparlandığını ve istikrarlı bir şekilde yükseldiğini gösteriyor. Birçok endüstriyel ölçekli kripto madenciliği çiftliğini barındıran ve yağmurla harap olan Sichuan eyaleti, yavaş yavaş normalliğe doğru ilerliyor. Yükselen hashrate, Bitcoin fiyatında konsolidasyon aşamasını da sona erdirebilir.

Fiyat düşüşüne rağmen, Bitcoin hashrate yavaşça 128 TH/s’ye ulaştı. BTC hashrate, Çin’deki birçok kripto çiftliğindeki kapanmalar nedeniyle Ağustos ayında 119,39 dip seviyesine ulaşmıştı. Hashpower, genel ağ sağlığını temsil eden bir ölçek ve fiyat araştırmalarında makro bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Uygun fiyatlı elektrik ve tutarlı madencilik faaliyeti, hash oranının sabit kalmasını sağlıyor.

Bu arada günün en çok kazandıran DeFi tokenleri listemiz için buradaki yazımıza bakabilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


bakırköy medyum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin