featured

Güney Kore’nin önde gelen borsasından ilk adım geldi: Borsa, Luna 2.0 için desteklerini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Vakfı, dün Luna 2.0’ın testnet çalışmalarına başladığını resmen duyurmuştu. Topluluğun kullandığı oy neticesinde çoğunluk sağlandı. Bu sayede gerçekleşmesi beklenen çatallama yürürülüğe girdi. Luna ve UST sahipleri ise heyecanla beklediği çalışmayı onaylamış oldu.

Luna ekibi bir yandan kurtarma planlarıyla ilgili çalışmaya devam ederken ülkelerinde sıkı bir takip içindeler. Güney Kore’de hem Do Kwon hem de ekibi sıkı takibe alındı. Hatta vergi kaçırma ve şirketin yaptığı pek çok işlem sorgulanıyor.

Tüm bunlar devam ederken Güney Koreli kripto para borsalarının nasıl bir yol izleyeceği merak konusuydu. Bu konuyla alakalı bir adım ise Upbit borsasından geldi. Borsa detayları paylaşarak yol haritasını açıkladı.

Luna 2.0 için Upbit borsası desteğini duyurdu

Airdrop, yeni LUNA tokenlarından oluşacak. Blok zincirinin yeni bir zincir oluşturmak için yakın zamanda onaylanan canlanma planının bir parçası olduğu artık biliniyor. Eski LUNA zincirindeki token sahipleri ve geliştiriciler, Airdrop’un birincil alıcıları olacak.

Upbit, web sitesinde yaptığı bir duyuruda, LUNA sahiplerinin çöküşten önceki anlık görüntüsünün tamamlandığını ve Airdrop’u destekleyeceğini söyledi. Çöküşten sonra satın alan sahipleri için ikinci bir anlık görüntü ve Airdrop’un 27 Mayıs’a kadar tamamlanması bekleniyor.

Upbit, Güney Kore’deki en büyük kripto borsasıdır ve %70’in üzerinde pazar payına sahip. Borsa Luna 2.0 desteklemesiyle iç pazarda önemli bir adım atmış oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin