Güney Kore'nin Bankacılık Devi, Bitcoin Piyasasına Giriyor
Güney Kore Y Kuşağı

Güney Kore’nin Bankacılık Devi, Bitcoin Piyasasına Giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’deki en büyük banka olan KB Koomin, Bitcoin ve kripto para dünyasına giriyor. KB Koomin bir Blockchain teknoloji şirketi olan Atomrigs Lab ile birlikte çalışacak.

Güney Kore’deki en büyük banka, Bitcoin ve kripto dünyasına giriyor

Güney Kore’nin en büyük bankası kripto para birimi alanına giriyor. KB Kookmin Bank, Atomrigs Lab ile kripto ile ilgili bir dizi ürün ve hizmet üzerinde çalışacak. Business Korea tarafından Salı günü öğleden sonra yayınlanan bir habere göre, KB Kookmin Bank kripto para birimi şirketi Atomrigs Lab ile bir anlaşma imzaladı.

Güney Kore’de de bulunan Atomrigs, finansal hizmetler endüstrisi için tasarlanmış Blockchain teknolojisi üzerinde çalışıyor. Daha spesifik olarak, finansal teknoloji şirketi kripto para birimi güvenlik çözümleri üzerinde çalışıyor. Bu KB Kookmin’in kripto para birimi piyasasında saklama/depolama hizmetleri alanına girmeyi planladığını gösteriyor.

KB Koomin, bir dizi farklı kripto projesi üzerinde çalışacak

Banka ve Blockchain şirketinin imzaladığı anlaşma, bir dizi farklı proje üzerinde çalışacakları anlamına geliyor. Business Korea’nın haberi, dijital varlıkları korumayı amaçlayan teknoloji araştırmaları olacağını gösteriyor. Ayrıca projeyi, akıllı sözleşmelerin yararına da geliştirilecekler. Bu iki araştırma alanının yanı sıra, Atomrigs ve KB Kookmin, Bitcoin ve kripto para birimi için varlık yönetimi çözümleri geliştirmek için çalışacak.

Bu çözümler, Atomrigs ve KB Kookmin’in mevcut bankacılık altyapısının çeşitli bileşenleri tarafından geliştirilen teknolojiyi kullanacak. İki şirket tarafından imzalanan anlaşmanın bir başka kısmı ise Blockchain ağlarını mevcut finansal altyapıya bağlayan bir sistem üzerinde çalıştıklarını gösteriyor. Anlaşmaya katılan KB Kookmin Bank CEO’su Lee Koo-il, “İki şirketin dijital varlık yönetimi alanındaki yenilikçi hizmetleri keşfederek birlikte büyümesini umut ediyoruz. Dijital ekosistemi işbirliğimizle genişleteceğiz.” dedi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin