Bu altcoin yüzde 13 roketlemenin eşiğinde olabilir! Teknik analiz
Bu altcoin yüzde 13 roketlemenin eşiğinde olabilir! Teknik analiz

Güney Koreli kripto traderları bu altcoinler’e yöneliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Güney Kore’deki Bitcoin ticaret aktivitesinin, daha küçük altcoinlere olan ilginin artmasıyla birlikte düştüğü bildirildi.

Güney Kore’nin “dört büyük” kripto borsası – Bithumb, Korbit, Upbit ve Coinone – Bitcoin (BTC) coşkusunda belirgin bir soğuma gösteriyor.

Altcoin ticareti artıyor

Bu arada, altcoinler şu anda birden fazla piyasa toplayıcısından gelen verilere göre 24 saatlik en yüksek işlem hacmini oluşturuyor.

Asya’daki kripto para traderları  arasında sıklıkla popüler olan XRP’nin yanı sıra, daha küçük piyasa değerine sahip altcoinler, önde gelen kripto para borsalarındaki ticaret hacminin başını çekiyor.

Kripto araştırma ekibi Messari’den alınan veriler, Ravencoin (RVN), Near Protocol (NEAR) ve New Kind of Network (NKN)’yi Upbit borsasında hacme göre en çok işlem gören üç kripto olarak gösteriyor.

NKN’nin Güney Kore borsalarındaki hacim artışı, altcoinlerin ülkedeki kripto traderları arasında bir yer edinmeye başladığının bir göstergesidir.

Cointelegraph tarafından daha önce bildirildiği üzere NKN, 8 Mart ile 6 Nisan arasında %1.400’lük bir artış gördü ve token yazım tarihi itibariyle 83 kat arttı.

CoinMarketCap’in borsa verileri, XRP’yi Güney Kore’deki dört büyük kripto borsasının tümünde işlem gören bir numaralı altcoin olarak gösteriyor. Nitekim, dört borsadaki ilk 10 işlem hacmi rakamlarına MileVerse (MVC) ve Chiliz (CHZ) gibi daha küçük hacimli tokenler da hakim durumdalar.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin