Güney Koreli internet devi Bithumb hissesi alma yarışına katılan son şirket mi oluyor?
Güney Koreli internet devi Bithumb hissesi alma yarışına katılan son şirket mi oluyor?

Güney Koreli internet devi Bithumb hissesi alma yarışına katılan son şirket mi oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Naver bildirildiğine göre Güney Kore’nin en büyük kripto borsası Bithumb ‘da potansiyel bir hisse alımıyla kripto endüstrisindeki konumunu güçlendirmek istiyor.

Güney Koreli büyük internet şirketi Naver’ın, ülkenin en büyük kripto para borsası Bithumb’da staking için görüşmelere başladığı bildirildi.

Maeil Business Gazetesinin Pazartesi günü birkaç isimsiz kaynağa atıfta bulunarak yerel yayınında yer alan habere göre, Naver, büyük Bithumb hissedarı Vidente ile olası bir hisse satın alımını görüştü.

Naver, Güney Kore’nin en büyük arama motoru ve Line messenger sağlayıcısıdır ve bildirildiğine göre, ülkenin fintech pazarındaki platformunun varlığını genişletmek istiyor. İnternet devinin, ödeme hizmetleri Naver Pay’e ve Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Line Pay’e bir ödeme seçeneği olarak Bitcoin (BTC) eklemeyi planladığı bildiriliyor.

Bildirildiği üzere, Morgan Stanley ve JPMorgan gibi büyük ABD yatırım bankaları, ödeme devi Visa ve dünyanın en büyük kripto borsası Binance dahil olmak üzere Bithumb’da hisse isteyen en az 10 firma var. The Korea Times’ın bir raporuna göre, Deutsche Bank da potansiyel yatırımcılar arasında yer alıyor.

Bithumb, son birkaç yıldır potansiyel bir satın alma anlaşmasıyla ilgili çok sayıda habere ve söylentiye konu oldu. Güney Koreli kripto devinin, Bithumb’ın önceki satın alma anlaşmalarındaki ödemelerle ilgili zorluklar olduğu iddia edililirken 2019’dan beri yabancı şirketlerle satış görüşmesi yaptığı bildirildi. Oyun şirketi Nexon, borsada bir hisse aldığına dair haberleri ise yalanladı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin