Dev kripto para borsası 2019 kârıyla şaşırttı!
Dev kripto para borsası 2019 kârıyla şaşırttı!

Güney Koreli dev Bitcoin borsasına destek geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin Bitcoin borsası Bithumb, Japonya’daki ST Blockchain Fonundan 200 milyon dolar aldı. Blockchain Exchange Alliance (BXA), Bithumb’ın uluslararası işini genişletmek için 200 milyon doları kullanacak. Fon, borsanın Mart ayında 13 milyon dolar zarar ettiğini bildirmesinden sonra geldi.

Güney Kore’nin Bitcoin borsası Bithumb, genişleme planlarını açıkladı

Cointelegraph tarafından 15 Nisan’da yayınlanan bir habere göre, Güney Kore’nin önde gelen Bitcoin ve kripto para birimi borsası Bithumb’un ana şirketi, Japonya merkezli ST Blockchain Fonu’ndan 200 milyon dolarlık bir fon sağladığını açıkladı. Haberde, fonlamanın A serisi fon turu yaptığını ve fonların işletmenin Bithumb uluslararası sektörünü genişletmeye yönlendirileceği belirtiliyor.

Blockchain Exchange Alliance (BXA), Bithumb’un Güney Kore’deki lider borsa konumunu korumasını ve aynı zamanda işlem çiftlerini artırmasını sağlamak istiyor. ST Blockchain dünyaya yayılmış yatırımcılara sahip. Borsa konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

“Fon, bu yatırım kararının ardındaki temel sebep olan daha düşük maliyetlerle sınırları aşarak verimli bir şekilde değer aktarabilen küresel bir dijital para platformu oluşturma vizyonumuzu paylaştı.

Son saldırıda borsa kullanıcılarının fonları etkilenmedi

Fon, borsanın Mart ayında 13 milyon dolar zarar ettiğini bildirmesinden sonra geldi. Bithumb’taki yöneticiler, kaybın muhtemelen içeriden gerçekleştirilen bir operasyonla başlatıldığını söyledi. Saldırıda hiçbir müşteri fonu kaybedilmedi ve kaybedilen tüm para borsaya ait. Bir üçüncü taraf denetim raporu da yatırımcıların fonlarının güvende olduğunu onayladı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin