Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar
Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar

Güney Kore’de “Kimchi primi” geri döndü – Bitcoin bu seviyeden işlem gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kimchi Primi, Bitcoin’in Güney Kore kripto borsaları ve Batı borsalarındaki fiyatı arasındaki farktır.

Kimchi primi

TradingView’e göre Bitcoin şu anda Bithumb’da 66.200 $ civarında işlem görüyor. Bu, Coinbase’de Bitcoin’in 57.000 $’lık fiyatından yaklaşık %15 veya 9.000 $ daha yüksek.

TradingView’e göre Ethereum (ETH), Coinbase’deki 2.020 $ ‘a kıyasla Bithumb’da yaklaşık 2.350 $’dan işlem görüyor.

Kimchi primi, kripto para piyasası dünya çapında yükselmeye devam ederken Güney Kore’de bitcoin ve ethereum talebinin arttığını gösteriyor.

Kimchi primi, Calgary Üniversitesi’ne göre ilk olarak 2016’da ortaya çıktı. Rapora göre 2016 ve 2018 arasında Kimchi primi ortalama %4,80’di ve Ocak 2018’de neredeyse %55’e kadar yükseldi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin