Son dakika: Güney Kore yetkilileri LUNA varlıklarının dondurulmasını istiyor!
Son dakika: Güney Kore yetkilileri LUNA varlıklarının dondurulmasını istiyor!

Son dakika: Güney Kore yetkilileri LUNA varlıklarının dondurulmasını istiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Güney Kore yetkilileri yapılan haberlere göre kâr amacı olmayan LUNA Foundation Guard grubuna bağlı varlıkları dondurmak için harekete geçti. Yapılan habere göre Seul Büyükşehir Polis Teşkilatı, birden fazla borsadan Luna Foundation Guard’ın (LFG) fonlarının engellenmesini talep etti.  Bununla birlikte, borsalar bunu yapmakla yükümlü değiller ancak borsaların bu eylemlerin gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. Polis, rapora göre, LFG içinde zimmete para geçirilmiş fonlar olduğuna dair ipuçları bulduktan sonra müdahale ettiklerini söyledi.

LUNA için borsalar ne karar verecek?

Stabil coin TerraUSD’nin (UST) 0,10 doların altına düştüğü son Terra erimesinin ardından, bazı yatırımcılar şimdiden Terraform Labs kurucusu Do Kwon’a dava açtı. Ayrıca Chosun Daily’ye göre, Terra ekosisteminin son çöküşüyle ​​ilgili olarak, Koreli yasa koyucular Pazartesi ve Salı günleri Güney Kore’deki en büyük beş borsadan temsilcilerle buluşuyor.

Newspim’e göre bu şirketler Upbit, Bithumb, Coinone, Korbit ve Gopax. Muhtemelen, token sahipleri tarafından fon kaybından sorumlu tutulup tutulmayacaklarına da cevap vermek zorunda kalacaklar.

Newspim’e göre, Halkın Gücü Partisi’nin Sanal Varlıklar Özel Komitesi başkanı Yoon Chang-hyeon bir Facebook gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

“Borsalar arasında uygulanacak kaliteli bir yatırımcı koruma politikası talep edeceğiz.”

Coinone, Terra ekosisteminin bir parçası olan ve değeri düştükten sonra UST’nin dolara sabit kalmasına yardımcı olması amaçlanan Luna’nın ticaretini askıya aldı. Aynı zamanda Korbit ve Bithumb “yatırım uyarıları” yayınladı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin